שלום

• פותח הנושא niraf
  • פורסם בתאריך

niraf

New member
שלום

החלטתי להתחיל לכתוב כאן, כי אתם נראים לי פורום מעניין ואינטיליגנטי (בניגוד לכמה דברים, וזאת תראו בהמשך - ). אני באתי אליכם, לא נעים להגיד, מפורום אבריל לאווין... ראיתי נציגים שלכם שם. (אני אבהיר ואומר שאני ממש לא אוהבת אבריל לווין.) אז אני נירית, אני אוהבת רוק, ו, אממ, אני מקווה שאני אתקבל בברכה..

symptoms

New member
בטח שתתקבלי בברכה ../images/Emo24.gif

כל אוהב רוק ואהב אלאניס במיוחד מוזמן לפורומינו הנחמד איזה נציגים שלנו בפורום אבריל לאווין? ולא נראה לי שזה משנה מאיפה באת העיקר שאת כאן...
וראיתם איזה מחמאה קיבלנו אנחנו מעניינים ואינטליגנטים
אז שוב ברוכה הבאה את מוזמנת להששתתף בחיי הפורום ולכתוב כאן ואם יש לך פירוש לאיזשהוא שיר של אלאניס מאוד נשמח לשמוע ואת יכולה להכניס אותם לשירשור הפירושים (שנמצא כמה שירשורים למטה ומשום מה לא קופץ יותר
)

ברוווווווווווכה הבאה~~~~~

דבר ראשון תודה ענקית על המחמאות דברי שני תהני לך מהפורום הבאמת חביב שלנו~~~ והנה קבלי תמונה של אלאניס רק בשבילך===>

niraf

New member
חחח באמת

אלאניס הזאת היא באמת איזה נקודת אור בין כל הכריסטינה.

ברוכה הבאה!../images/Emo153.gif

אני אישית דווקא דיי אוהב את אבריל, היא בכלל לא רעה... חוצמזה אני חולה על רד הוט צ´ילי פפרס, (צריך לפתוח להם פורום כבר!) ושמוליק החיזר הוא החבר הכי טוב שלי!

נעים מאוד קוראים לי אמיל

...אני בן 14 וחצי. ני מעריץ את אלאניס לא קצת זמן ומגיל יחסית צעיר, 10 תודה ששאלת. האלבום המעודף עלי הוא supposed former infatuation junkie במקרה הוא גם האלבום השני של אלאניס. השיר המעודף עלי הוא אירוניק. והתפקיד העיקרי בחיים שלי הוא ליחצן את אלאניס מוריסט לכל העולם ששוכן בקרית ביאליק ולא עבר את גיל 15... בכל אופן, עכשיו תורך... נ.ב. ברוכה הבאה!!!!

Rוית

New member
ברוכה הבאה נירית ../images/Emo24.gif!

כמו שאת רואה, קבלת פנים חמה מאוד קיבלת ביום חורפי זה
מקווה שתהני בפורום, קשה מאוד שלא

למעלה