שלום

שלום

היי אני נגה ואני בת 13.5....אני צריכה לעשות עבודת גמר, ואני מתלבטת בין שני נושאים, שאחד מהם הואפרסומות. כדי להחליט אני צריכה לבדוק לאיזה נושא יש יותר חומר, וכאן אני צריכה את עזרתכם: יש במספר אינציקלופדיות, לא זוכרת איזה, איזה סיכום של איזה חצי עמוד, אבל לא מקיף. בן דוד שלי הוא בתפקיד די בכיר במשרד פרסום לוידת איזה, אבל זה שעשה את "wow". בטח באינטרנט יש עוד חומר....אז הנה הבקשה שלי: המורה שלי אמרה שאני צריכה ללכת למקומות שיש סיכוי שיהיו שם ספרים על הנושא....אני גרה באיזור ירושלים, מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספרים טובים בנושא, ואולי כמה אתרי אינטרנט טובים בנושא (בעברית, עם אפשר, אם לא גם אנגלית הולך)? ועוד משהו: אני מרגישה שאני צריכה יותר להתמקד, פרסומות זה נושא כללי מדי, למישהו יש הצעה לתת נושא בפרסום, שכדאי לי להתמקד בו?

johny_abola

New member
אז ככה...

תרימי טלפון לאוניברסיטה העברית. יש שם ספריה, שלא תוכלי להשאיל ממנה אמנם, אבל תוכלי לקרוא שם. ממולצים הספרים הבאים: הפרסום על פי אוגילבי הפרסום של הורניק חופש הפיתוי של שמואל ורשבסקי אמא שלי אמרה לי שלא יצא ממני כלום ולכן הלכתי להיות פרסומאי של דוד פוגל 22 כללי הברזל של המוצר / מותג ספר של יריב בן אליעזר ששכחתי איך קוראים לו וכמובן האתר www.ice.co.il אם אני אזכר בעוד, אני אכתוב יוני

haddar

New member
עוד אתרים

http://www.amalnet.k12.il/sites/commun/library/frm_pirsum.htm למאמרים בכל מני נושאים ו- www.adflip.com www.adforum.com www.adcritic.com לפרסומות הדר

תודה רבה...

אבל אייס, למרות שהוא נראה אתר מאוד נחמד, איים נוט גונה יוז, מהסיבה הפשוטה שהוא בתשלום...חבל אמנם, כי הוא באמת נראה אתר מקיף ומקצועי, אבל אין מצב שאני אשלם 19.5 דולר לחודש בשביל עבודה לבצפר...וגם אם אני אני רוצה לשבוע נסיון, אני צריכה לתת שם של חברה וכל זה, ואני חייבת, אחרת לא נותנים לי להכנס....אבל תודה בכל מקרה...אני אבדוק ביום ראשון מה עם הספרים...

שירי19

New member
נושא אפשרי

השפעת הפרסום על הצרכן פרסום ופמניזם-ביחד או לחוד?

אוקה

New member
../images/Emo13.gifאולי תעשי על

סטיגמות בפרסומות. או על שימוש בילדים בפרסומות, בטוח יש מלא חומר ודרך אגב אם את באיזור ירושלים יש ספריה שנקראת "מכון סאלד" ויש שם מלא חומר בנושאים חברתיים וגם מה שביקשת

בערך החלטתי כבר...

הדר נורא עזרה לי (דיברנו במייל) ואני כנראה עושה על מה ששירי אמרה...על מה בעצם הפרסומות גורמות לנו (דוגמה: לפני שבועיים התארח ב"אדיר מילר" הכושי מ"רד מאג". אתם קולטים? מישהו שאמר שלוש פאקינג מילים בפרסומת מוזמן לתוכנית אירוח)...תודה לכם...נראה לי אני עוד אעזר בכם כמה פעמים במהלך העבודה, למרות שיש לי גם את בן דוד שלי (אה! גילתי מה הוא! הוא פלנר ב"יהושע". אני מקווה שלכם זה אומר משהו כי לי זה לא...)...תודה רבה על כל העזרה בינתיים...

למעלה