שלום

ציקיטום

New member
שלום

שמי הוא רועי נאור ותאריך הלידה שלי 7.7.78 עוברת עלי בזמן האחרון תקופה מאוד לא קלה במהלכה קורים לי הרבה מקרים שלא מקלים עלי.. זה התחיל בחודש וחצי האחרון מאז שעברתי תאונה באוטו התרסק לחלוטיןבעיות בריאותיות שצצו ורק מתגברות בחורה מהעבר שהופיעה וטוענת שהיא בהריון ממני ושוב בעיות ברכב החדש שקניתי. כל המקרים שרק יכולים לקרות קורים לי וזה כבר לא נראה כל כך מקרי לכן החלטתי לפנות לקבל עצה.. קודם כל הרבה בעיות קשורות לרכב לכן אציין את מספרו 1917618 הרכב הקודם שהתרסק היה 5996418 כמובן שכל התקופה מלווה בתחושה נפשית ירודה מאוד ובלחצים היומיומיים השגרתיים. שאלה נוספת שלי היא בקשר למקצוע בחיים.. אני סטודנט שנה שניה למנהל עסקים ומלבד זה גם מוזיקאי אני לא מרגיש שאני מתחבר לתחום הזה של מנהל עסקים ומרגיש מאוד טוב עם מה שאני עושה במוזיקה אבל מפחד לעזוב את הכל ולהתרכז רק בזה... אז מכל הבלאגן אני אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בקשר לשני הנושאים האלה תודה

המלצה

הדברים שקורים לך אלו מצבים לא קלים שכניראה אתה צריך לעבור בחייך. יש הסבר לדברים ואת זה ניתן לראות בבדיקה מעמיקה. מבחינת עיסוק אתה צריך להתחבר למה שיעשה טוב לנפש שלך הכיוון רוחניות, אתה צריך סביבה רגועה מקומות שקטים,לכן אתה מרגיש שאתה לא מתחבר לתחום העסקים. במזל שלך יש פירסום,השנה אתה מתחיל תקופה של חיפוש עצמי עד גיל 33 תקופה דינמית,לימודים נסיעות לארצות רחוקות הכרת תרבויות שונות. אילן.

האם בסביבבתך

ישנם אנשים במצוקות אישיות או בבעיות שונות,אפשר להגיד שאתה כמו הפסיכולוג שלהם,מקשיב להם ומנסה לעזור להם. אילן.

עינת

New member
ציקיטום

לגבי כל אותן צרות שנופלות עליך בצרורות, יש סיבה וכפי שאילן אמר יש לערוך בדיקה מעמיקה כדי להבין מה עומד מאחוריהן, רק כבר אני מודיעה לך כי אתה חייב לשנות שם!!! תאריך הלידה שלך לא קל והשם עושה לך צרות צרורות. עליך לעסוק במוסיקה ואפילו יותר מכך בטיפול באחרים באמצעות דרכך האומנותית, מנהל עסקים אינו התחום בו תרגיש שלם וטוב עם עצמך. גם לעיסוק עצמו יש קשר לדברים שקורים לך - אתה מקבל איתותים כי הדרך בה בחרת אינה מתאימה לך.

למעלה