שלום !

simbav

New member
שלום !

היי שמי סימה (2.3.80) רציתי לומר לך תודה על ההתייחסות למה שכתבתי באתר המיסטיקה שבו היית ביום שבת! האמתי שתשובתך נתנה לי יותר בטחון לבצע את מה שהיססתי לעשותו ,אך קיבלתי גם תשובה אחרת ממישהו אחר שחציה טובה והחצי השני שלה לא בדיוק תודות לקלף השטן שיצא. אז כרגע אני לא יודעת בדיוק מה העשה חוץ מזה שאתמול עזרתי אומץ וכלכך יחלתי לראותו(את אותו בחור שאני מעוניינת בו שמו חיים שוקר וחוץ מזה אני לא יודעת שום דבר עליו) וזה לא קרה עד שסוף סוף אני מוכנה להתמודד עם "השדים" שלי גורמים סביבתיים לא מאפשרים זאת. אז אולי זה גורל שלא הייתי צריכה לראות אותו אתמול?יש דבר כזה בכלל גורל או שאנו יוצרים אותו? אז מה אתה מציע?כל החיפוש הזה אחרי קשר ממש מתסכל למה לי זה עדיין לא הגיע? למה אני תמיד ננעלת על אנשים שאני בקושי מכירה? טוב בכל אופן אני כבר מתחילה לייאש את עצמי מהדברים שאני כותבת!
שיהיה לך יום טוב!

longshut1

New member
נפל האסימון!מהבית של גילגיל נכון??

יווו איזה סנילי נהייתי,וכבר בגיל 21,שיווו:) סימה´לה,סימה´לה,מה אני אעשה איתך,תגידי לי,מה?מתחשק לי לתת חיבוק כל כך גדול,שיעצור לך את כל המחשבות הלא רצויות הללו.בשביל מה לך להתעסק על גורל בגיל כל כך צעיר?למה לך להתחיל לחשב פגישות או היעדרן לפי רצון עליון,לפי איזהשהוא מישהו שיושב למעלה ומקלקל לנו הנאות?סימה´לה מתוקה,מה דעתך,לפחות כניסוי,פשוט לנסות להרגיש לא בודדה,גם אם את לבד..לפעמים,אנחנו חוששים להיכנס לעצמנו,אז אנחנו מחפשים חיוכים במקום אחר.אבל הבעיה היא,שכדי שנקבל חיוכים ממישהו אהוב,עדיף שנהיה מסוגלים לחייך לעצמנו,ככה סתם,בלילה גשום,ובודד..ברגע שזה יקרה,אני בטוח,קלפים או לא,שהנסיך יגיע...חכי ותראי. ועוד מילה בקשר לקלפים-יש גבול מאוד דק בין להיעזר בהם להבנה עצמית וכחיזוי אלטרנטיבות פעולה כאלו ואחרות,לבין הפיכתם למין מלכנו ומושיענו,שיכול לומר לנו שאנחנו מזה חתיכים,וגם שאנחנו מזה מכוערים..אסור לנו,פשוט אסור לנו,ליטול מידינו את האחריות על חיינו;אסור לנו,אם חפצים חיים אנחנו,להשתמש בקלפים ובכוכבים כיותר מכלי שעוזר לדעת היכן לחפש חיוכים בתוך עצמנו.אבל נשמה שלי,זה ממש כל הקטע של הקלפים,או כל כלי מיסטי.אז עשי לי טובה,תורידי קצת במינון של פורומי מיסטיקה למיניהם,כי נראה לי שלא טורחים יותר מדי להסביר לך,שבסך הכל,באמת בסך הכל,טארוט הם לא מן פטנט חדש של אלוהים,שמסיר מעלינו את החובה פשוט לקחת את עצמנו בידיים,ולא לוקח מאיתנו את הזכות להנות מהחיים,לתכנן לעצמנו את החיים,כך סתם,בלי גורל ועניינים מסוג זה,שהם כל כך לא לעניין של בחורות בנות 23,מתוקות,חביבות,עם לב זהב וראש על הכתפיים,שנקלעות לתקופה לא הכי טובה שבעולם...אז קחי המון המון
,וגם
,ואולי הגיע הזמן לאוורר את האביזר הישן,כן,זה-->
,ולבדוק אם בזמן האחרון הקדשנו גם לו קצת זמן..אני חושב שהלב שלך מתגעגע אלייך,ורוצה שתאהבי אותו מחדש..ורק אז הוא יהיה מוכן להתאהב בליבו של מישהו אחר.וזה,ממילה,לא עניינו של אף אחד אחר-לא שלך מלך שיושב שם למעלה,לא של אל שאנחנו יצרנו וקוראים לו הגורל,אלא רק שלך ושל הרגשות שלך. והיי,אם יש לך שאלות,בנוגע לגורל ובחירה חופשית,תבטיחי לי שאת נכנסת לכאן,כדי לקבל קצת פרופורציות... ומילה אחרונה-אין שום דבר רע בלהיות לבד...אז נכון,לפעמים זה לא נעים..אבל זו גם הזדמנות מצויינת לקחת פסק זמן מהמירוץ המטורף הזה אחרי זוגיות,וללמוד להכיר את עצמנו טוב יותר,כדי להרגיש נוח יותר עם עצמנו..אם כבר גורל,אז להזדמנות הזאת להיות קצת עם עצמך,בלי בלבולי מוח מיותרים,את יכולה לקרוא גורל.. סימה´לה,אחרי שתשכילי לנצל את ההזדמנות הזו,אחרי שתנהלי כמה שיחות נפש עם ליבך,האהבה תבוא מאליה.. בהמון המון הבנה למצבך,והמון המון חיבוקים, אלי בואי לבקר:)

simbav

New member
איזה מקסים אתה אלי

תודה, תודה ,תודה ועוד אלף ואחת תודות
על המילים החמות,על ההתייחסות ובכלל על זה שאתה מקסים ידעת לכתוב את המילים הנכונות. כן ,כן הגיע הזמן לתת יחס ללב שלי ולהראות לו שאני אוהבת אותו, את עצמי ואני התחלתי לעשות זאת אני כבר בסדנא השניה של מודעות עצמית וזה נותן לי לראות את הדברים אחרת ממה שראיתי אותם עד היום, אבל מה לעשות יש לי תקופות שבהם הייתי רוצה גבר לצידי כי אהבה אף פעם לא היתה לי, יצאתי עם אנשים אבל אף אחד לא הצליח להכנס לי ללב. בכל אופן, שוב תודה רבה על הייחס. שולחת לך חיבוק
סימבה

simbav

New member
אתה פשוט מקסים

תודה,תודה,תודה ועוד אלף תודות על המילים החמות שידעו לגעת במקומות הנכוננות. וזה נכון לפעמים באמת צריך להיות לבד הבעיה שאני לבד מבחינה זוגית הרבה זמן.והגיע הזמן לתת יחס ללב שלי ולהעניק אהבה לעצמי והתחלתי לעשות זאת אני כבר בסדנא השניה של מודעות עצמית ואני מקבלת משם טיפים מאוד חיוביים והמחשבה שלי מאוד משתנה לגבי החיים.ועכשיו מה שנותר לי להפסיק להלחיץ את עצמי לגבי הזוגיות היא עוד תגיעה!!! בכל אופן תודה רבה על הייחס ועל התובנה שהענקת לי במילותך. ואני שולחת לך חיבוק
סימבה

longshut1

New member
../images/Emo9.gifזה לא אני,זה האישיות השניה שלי,

זרובבל הגורו,שמתכנן בקרוב סדרת תיקשור וכישוף,שתכלול בין היתר הטלת דובונים ויריית כדורי אש,והכל במחיר מוזל של אנרגיות רוחניות-מומלץ ביותר! איזה אורי זה(והמבין יבין חחחחחחחחחחחחחח) תודה תודה,גרמת לי להסמיק,ולא פעם,אלא פעמיים-ובאמת אני שמח שלקחת את מה שכתבתי כמו שצריך..לפעמים אני חושב שאני מחמיר איתכן יותר מדי....ולפעמים נעלבות לי בפריסות,אני פשוט..כל כך מציק לי לשמוע את ההטפות החברתיות המוזרות האלו של זוגיות ושאר שטויות בוקעות מליבן המקסים של בנות גילי המתוקות..אפשר להאשים אותי?:) רק יש משהו קטן שבכל זאת קצת לא יושב לי טוב..נשמה שלי,כתבת ש"לפעמים באמת צריך להיות לבד הבעיה שאני לבד מבחינה זוגית הרבה זמן"... אז קודם כל,החלק הראשון של המשפט גרם לי לחייך ולשלוח לך
,אבל החלק השני,וזה לא נורא ,,באמת בלא-לא כל כך סימפטי,כך נדמה לי... היי,סימה,מי אמר שזה שאין מישהו המון זמן,זו בעיה?לפעמים אנחנו,הצעירים,נוטים לערבב בין משאלות ליבנו האמיתיות,לבין ציפיות חברתיות אלו ואחרות..אנחנו רואים אנורקסיות בעיתונים וחושבים שזהו המראה האידיאלי,ואילו אני דווקא חושב שמלא זה סקסי...אנחנו רואים צעירים חסרי מנוח,כשויקטוריה שמה נצלבת על זה שפירקה את הנישואים שלה..ומבינים שחתונה וזוגיות זו המצווה ה11..אבל מה לעשות,זה לא בדיוק בדיוק ככה-ודי רחוק משם. אני לא חושב שלרצות זוגיות זה רע-אפילו נהנים בזה,לפעמים(יהה רייט חחח)-אני חושב שלשים את זה כערך עליון שאין בלתו,זו פעולה שמובילה להרס עצמי..וכולנו יודעים איך זה עובד,ולא מבינים מה לא בסדר איתנו. אז אין שום דבר "לא בסדר" בך,ואת אפילו במסלול הנכון(כל הכבוד על הסדנא למודעות עצמית!!),ואם רק תמשיכי להקשיב לתדר הנכון ברדיו של ליבך,תרוויחי שתי ציפורים במכה-ואולי תוכלי להיות אותה ויקטוריה בצעירים חסרי מנוח(אחת היפות שראיתי אי פעם),שמחזירה להם עגבניה ישר לפנים:),וסליחה על האגרסיביות המילולית,אבל פשוט כל כך הרבה פעמים מצאתי את לחיי הופכות לאדומות מרוב כעס,אחרי עוד שיחה עם מישהי ש"מישהו מוסמך" אמר לה ש"נסגר לה המזל בזוגיות" וש"משהו לא בסדר בה".. אני אומר-השליכו לאש את משכתבי עשרת הדיברות,וצאו למסע שלכם אל ליבכם-למקום רע,בטוח לא תגיעו:) חוץ מזה(כן כן מרקורי בתאומים דברן כפייתי חחח),רק כדי לא להיות אותם אלו שמטיפים ליצירת ערכים חדשים ובעצם חוזרים אל האשה המכה יום יום-גם לי "לא הייתה מישהי מלאנתה זמן" אבל אני לא חושב שמשהו לא בסדר איתי-להיפך,מעולם לא הייתי כה מאושר:) וזהו,בנימה רגשנית זו,אני משלח אותך לדרכך ,שתהיה לפעמים לא קלה,ואולי קצת קשה,אבל בסופו של דבר,מנסיון,לדבש שבסופה מעולם לא היה טעם כה מתוק,ואת יודעת מה-גם בלי זוגיות:) בואי לבקר,אנחנו תמיד כאן!

למעלה