שלום:)

שלום:)

נכנסתי לפורום מהכתבה של המנהל פורום:) (נורא מושקע!) וככה- הרבה זמן שקלפי טארוט מעניינים אותי גם פתחו לי קלפים מלא פעמים בנט (אני יודעת שזו שיטה לא ממש טובה ואמיתית אבל זה לא שאני מכירה משהוא שיודע לפתוח בטארוט) תמיד יצא לי דברים זהים אחד לשני לאותה שאלה תמיד זה היה נכון. אני מאמינה במזל ובכוכבים. אז יש לי שאלה- איך אני לומדת לפתוח בקלפי טארוט? אפשר לקבל קישורים ומאמרים ועזרה? נורא ישמח לעזרה תמר:)

L e s t a t

New member
יש ספר טוב בנושא שהמליצו לי עליו

"טארוט - מסע לתוך חייך" (אינני זוכר את שם המחבר).

טארוט-מסע אל תוך חייך/אריק אייל

הספר בהוצאת ידיעות אחרונות ומחירו בערך 78 ש"ח יש עוד ספרים טובים-כמו "ספר הטארוט השלם" של גידי גלבוע יש גם את "יסודות הטארוט" נדמה לי של-אסטרולוג... הכי,הכי חשוב זה להכיר את הקלפים.לקנות חפיסה שממש אוהבים או לבקש מתנה (יש אומרים שזה עדיף) לסדר את הארקנה הבכירה- קלף,קלף ופשוט להתבונן להביט הצבעים,בדמויות,להעלות אסוציאציות וכו דבר נוסף חשוב מאוד-להתאמן.לא לשאול אותה השאלה כמה פעמים. לבדוק עוד ספרים-יש היום הרבה טובים ולבחור אחד שברור מה כתוב שם... אני ממש מתכוונת לזה קורה המון פעמים שאנשים הולכים לאיבוד בספרים בעיקר אנשים שלא מכירים את הקלפים (לסוגיהם) לעיתים הפירושים מעט שונים וזה מבלבל. אם במקרה ימצאו חן בעיניך הקלפים של -אליסטר קראולי כדאי לרכוש את הספר שמתייחס לקלפים הללו ספציפית (הוצאת אור-עם) "ספר הטארוט השלם". אם תרצי עזרה נוספת אשמח לעזור ברכות

עוד דבר....:)

גילה בויום הוציאה בזמנו חוברות בנושא "טארוט"-אחלה של דבר,מאוד ברור ולא יקר...וגם,תשוחחי עם אנשים בעלי נסיון בתחום והם יכולים לתת דחיפה. ...מאוד חשוב,לפני ש"פותחים" לנקות את השטח, להדליק נר או כל דבר שמעורר אצלך אסוציאציה נעימה,במיוחד אם את "פותחת" לעצמך. הקליפ צריכים להעשות "חברים" ויש להתייחס אליהם בהתאם. ברכות

uri_raz

New member
מצטרף להמלצה על הספר של אריק אייל

ומצרף המלצה על הספר של רן ארמוזה, מנהל פורום מאגיה וכישוף בנענע. אישית, אני לא מתלהב מהספר של גידי גלבוע. בקשר לחבילות, הריידר הנפוצה טובה, וכך גם החבילה של קראולי. למי שעוסק במאגיה בזרם של שחר הזהב, מומלצות חבילות שחר הזהב של Wang (מיובאת על-ידי אריה קלפים) ושל סיסרו (שצריך להזמין מחו"ל).

תןדה:)

הייתי באתר הזה ממש ברור וטוב:) ואני באמת יקפץ היום לאיזה חנות סרים לראות מה יש שמה אם יש את הספר של אריק אייל:)

היי אורי ../images/Emo140.gif

ושוב שלום לך אנחנו מכירים (ולא מהפורום...),בכל אופן נחמד לראות אותך כאן ב"קנוניה".... שבת שלום

?

עוד שאלה אתם מכירים פותחים בקלפים טובים אבל אמיתים לא שקרנים שמבינים במרכז- תלאביב רמתגן גבעתיים ככה?

uri_raz

New member
מספר כיוונים

קודם כל, בפורטל עידן הדלי יש מדריך מיסטיקנים. כמו כן, יש את הספר 101 מיסטיקנים ישראלים, אבל המידע בו כבר לא כל כך עדכני (לדוגמא המספר של חנה בן חורין השתנה, ואני חושב שאריאל עדן כבר לא קורא בקלפים). מעבר לזה אין לי המלצות מי אמיתי ומי שקרן, לפחות עד שצלמגור יסיים לערוך את מדריך עכבר העיר על מיסטיקה.

למעלה