שלום

frodo1

New member
שלום

אני רק היום גיליתי את הפורום הזה אבל אם הייתי מגלה אותו יותר מוקדם הייתי מצטרף. אני חובב אומניות לחימה יפניות וסיניות ואני לומד נין-ג´יטסו. מקווה שתקבלו אותי לפורום.

frodo1

New member
איזה אומנויות לחימה אתם לומדים?

אני, כמו שאמרתי, לומד נין-ג´יטסו.

MerlinTheWizard

New member
קודם כל... ברוך../images/Emo24.gifהבא

ועכישו לשאלתך אני מתאמן בקפוארה בקבוצת קורדאו דה אורו פעם התאמנתי בקראטה בודו-קאן והייתי חגורה ירוקה שזה אומר שידעתי איזה 6-7 קטות. לפי מה שאני רואה אתה טולקינאי גם אני אוהב את הסרטים לא יצא לי לקרוא את הספרים אבל קראתי מעט מהספר הראשון!

../images/Emo49.gifמי שבא ברוך הבא

בתנאי שהוא חושב ומכין . באמת ספר מעט על הנינג´יצו ועל המורה שלך.

frodo1

New member
תודה על קבלת הפנים

אני לומד נין ג´יטסו במתנ"ס זכרון יעקב. אני התחלתי רק שנה שעברה אז אני עדיין בחגורה לבנה. המורה שלי הוא מריו, הוא חכם ואני לומד ממנו הרבה חוץ מלתת מכות. הוא גם חזק מאוד ולפעמים די שחצן. כשאנחנו עושים מלא תרגילים מסובכים עם הרבה תנועות וכאלה ואנחנו מתעייפים (די מהר) הוא צועק: קדימה, זקנות! כדי להמריץ אותנו.

נין ג´יצו זה טוב../images/Emo13.gif

אבל חשוב לחפש ולשאול כל הזמן . אני מאחל שתתאמן הרבה שנים בהרבה דברים ובכול זאת תשאר חגורה לבנה. קדימה זקנות...

WhiteBear

New member
מריו !!

אני זוכר את הבחור. הוא ממש מותק של בן אדם. אני זוכר שבסדנה שדורון נבון העביר (לפני בערך 6 שנים) הוא היה שם ודורון הדגים עליו. מה שאני זוכר זה ש: המסכן עבד עם חרב (עץ כמובן) בלי טסובה (הדבר העגול שנמצא מעל ליד בחרבות): דורון כל הזמן החליק עם החרב שלו על היד של מריו... זה נראה מאד כואב, ומריו המשיך לעבוד בלי לומר מילה (עם כי זה בהחלט כאב לו...) לימודים פורים, וברוך הבא.

למעלה