שלום,

שלום,

לא יכול להרדם, מחשבות רבות טורדות את מנוחתי, בכל אופן, אני חדש פה, ואני חב"ד לשעבר, ועכשיו כבר לא. בחוץ כבר שנתיים, הוצאתי 21 נפשי אז אני לא בצבא.( אני בן 21 ) ממש נחמד כאן, פעם ראשונה שנתקלתי בפורום הזה, אתם מרתקים ! למה לא שמעו עליכם ? תפרסמו את עצמכם קצת. אניווי, מקווה להיות פעיל מדי פעם. בינתיים אין לי כל כך זמן שכן טרוד אני בענייני פרנסה ( " בזאת אפיך תאכל לחם ") אז היו שלום, ואבקר פה גם מחר בערב בין אם ירצה יהוה ובין אם לא.

שלום אותו האיש

מה חסר לך בחב"ד , יש לכם רבי שהוא גם משיח , גם נשיא דורינו , ומה לא ? יש לכם חכמה, בינה, דעת , הלוואי עלי ! טוב ברוך הבא לפורומינו אקווה לראותך הרבה פה , תהנה , אקווה לראותך פה מחר בערב וזה רק אם ירצה השם , אם הוא לא רוצה , אז לא , לא כדאי לשחק - לריב איתו , זה כמו בשחק באש

Le Fay

New member
דווקא משחקת בשם שלי כל הזמן!

גם אתה בשלך, לא?

avidadon

New member
שלום איש

לא יכול להרדם? תעשה יוגה. ואיפה אתה רוצה שישמעו עלינו? פעם (במפגש השני למי שזוכר) הגיע איזה עיתונאי מקפטן אינטרנט וראיין כמה אנשים(אותי בין השאר) ובסוף לא היה כלום..

Le Fay

New member
../images/Emo45.gifהמחשה מצויינת של מקרים קיצוניים

יווו, כבר ´תגעגתי לטביעת האצבע´שך

avidadon

New member
../images/Emo9.gif קחי עוד..

זה מה שיאפיין אותי ב24 שעות הקרובות..

Le Fay

New member
מצויין!

כיין, את הדכאוני ראיתי בסבב הקודם. תגיד - לא שאני, אבל יש סיבה מיוחדת להתמקד בהלכי רוח בעייתיים?
שאני אתחיל לדאוג??

avidadon

New member
נשמה,

כשהלכי הרוח יכנסו להילוך גבוה אני אפסיק לעשות גם את זה.. תודה על הדאגה הכנה..

../images/Emo39.gif

היי, אחלה ניק! (מזכיר לי מישו) ובכלל, כל מה שכתבת גורם לי לחבב אותך מראש! תרגיש בבית. >ספל חמאה בברכת ברוך הבא
<

שלום שלום

לא היית אמור להופיע בשנת 2000? ומה זאת ההתגרות באלים??? גם אותו האיש אינו יהוה כל יכול אלא אחת מצלעות המשולש פעם למעלה ופעם למטה. ומה עם באג 2000 ???

Le Fay

New member
חיכנו וחיכנו. מה קרה?

טוב נו. האמת שלא חיכינו, כי היו דברים אחרים לעשות. <מקווה בשבילך שהוצאת רשיון נהיגה לפני ה-21>.

Le Fay

New member
אל תידג, יש המון אופניים בים!

נחמד שקפצת לבקר בפורום

למעלה