שלום ...

• פותח הנושא lifie
  • פורסם בתאריך

lifie

New member
שלום ...

אני יודעת שלא הייתי כאן הרבה זמן ... אין לי כל כך הרבה חשק בזמן האחרון לא בגלל משהו ... פשוט מצב רוח שכזה ... <זה יעבור...> בכל אופן ... מרין אחותי מזל טוב לך אני מה זה שמחה בשבילך ... אחי(ביי) אחי בהצלחה לך ... מי ייתן ותצליח ... ג´ס אני מקווה שמיקוש מרגישה יותר טוב... ניקולי.. מקווה שהולך טוב בעבודה... ואם מישהו שם עושה לך בעיות אני אראה לו מה זה גילוש... הלימודים ??? הכל בסדר ??? אני מקווה מאחלת לך כל טוב... ריקוש... מה קורה ??? נווו עדיין מזמזמת לך את "בואי"? אנג´ל... איך המצב רוח- אני מקווה שהרבה יותר טוב... חוצמיזה אני רוצה לאחל לכם שנה אזרחית טובה ומוצלחת יותר מקודמתה... אוהבת אורית

black ross

New member
ומה איתי ../images/Emo35.gif

מה אותי כבר לא שואלים "מה שלומך"? טוב בכל אופן אני אשאל לשלומך ... מה שלומך

angel151

New member
לפי תודה כן יש מצב לכל מצב ../images/Emo24.gif

סטוצים,כייף חיים, הכל טוב.. סתם סתם.. ככה און אנד אוף אבל מנסה בעזרת חברים טובים, הפורום ,אני עצמי והרבה עבודה עצמית , קבלה עצמית , לקבל את החיים כמו שהם , לזרום פשוט לזרום אז יש תקווה , יש אור ..יש אהבה פנימית . חייבת גם לטפח את עצמי כי בזמן האחרון גם התחלתי לזלזל בעצמי ואני מרגישה זאת מיד!

lifie

New member
שירנוש...

את יודעת שאת תמיד בלבי לא יעזור לך כלום ... משם ... את לא יוצאת ... זה לא ששכחתי אותך זה פשוט מרוב שאני חושבת עליך כבר היה נראה לי שרשמתי את שמך בהודעה... אוהבת אורית

למעלה