שלום!

Peta W

New member
שלום!

אני מאוד אוהבת סוסים ורציתי להתחיל ללמוד לרכוב עליהם אז השאל שלי היא אם אפשר ללמוד לרכוב על סוסים בראשון לציון תודה!!! אם יהיה לי סוס אקרא לו spirit (או שלג <--רק אם הוא יהיה לבן,אבל אני רוצה שחור!)ואם תהיה לי סוסה אקרא לה או rain או nikita שוב תודה!

Peta W

New member
אבל האמתי ..

שאני לא מסוגלת לראות סוס קשור ... אני לא יכולה לקרוא לסוס spirit כשהוא כבול! אני לא מסוגלת לראות את עצמי רוכבת על סוס ולא נותנת לו לעשות מה שהוא רוצה, להיות חופשי! ובכל זאת אני מאוד מאוד רוצה לרכוב על סוס, אבל לא יכולה ... מה דעתכם: האם סוס שמח כשאנחנו רוכבים עליו? האם הוא שמח כשאנחנו מונעים ממנו את החופש שלו?

פרסה

New member
מממממ

טוב מה שאמרת פה לא ילך לך בחיים!!!!! סוס לא יכול להייות לא קשור כי הוא יברח (הכלב שלך לא קשור לפעמים?) לתת לא לעשות מה שהוא רוצה יש סיכוי טוב מאוד שתעופי וסיכוי טוב שהוא לא יזוז, יכניס אותך בעצים ועוד כל מיני הייתרונות של הסוס בחווה יש לו חדר חם יש לו הגנה מפני טורפים יש לו הגנה שנניח הוא יפול לבור יש לו אוכל ומים כל הזמן מבלי שהוא יצטרך לחפש אותם בענין של מחלות יש וטרינר שיטפל פירזול במקום שהציפורן תגדל להייות פרא חסרונות אין לו מרחב כל זמן שהוא רוצה הוא מקבל אוכל יותר יבש ולא טרי חוות באזור: יש את תלמי משנה יש את נצר (נחשבת חווה מעולה) ואני חושב שבראשון יש הרבה אני אנסה לברר לך

angel457

New member
שלום.. ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif....

אני דרור בת 14 וחצי מרמת גן.. ורוכבת כבר 5 שנים בחוות הפארק.. אני רוכבת אינגליש ומתחרה בתחרויות של קפיצות.. לא ידוע לי על חוות באיזור ראשון לציון... אבל את יכולה ללכת לחוות אחרות שיהייו קרובות אליך... התמכרות נעימה... ותהני..

S UNSHINE

New member
../images/Emo91.gifחווה קרובה לראשון

שלום , כדאי לך לבוא לתלמי מנשה יש שם מרכז רכיבה ממש מעולה. טל גורן מנהל את המקום, המדריכים מעולים והמקום נחמד , יש הרבה רוכבים מראשון (זה לוקח בערך 10 דקות מראשון אולי קצת יותר להגיע). אם את רוצה לקבל פרטים נוספים תתקשרי ל- 9492734 08

shaililo

New member
ברוכה הבאה...

אני שי אני בת 15 ורוכבת אינגליש ומתחרה קפיצות. אמממ... זהו... תהני בפורום

ברוכה הבאה!../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif

ברוכה הבאה לפרומנו הקט, התמכרות מהנה! אני פיצי (עדי) בת 12 רוכבת כבר בערך שנתיים..... אני רוכבת בחוות אמיר ואין לי מושג על חוות בראשון.... אולי אודים? בקיצווווווור- מקווה שתהני

1VeReD

New member
ברוכה הבאה

יש בראשון חוות כמו המערב הקרוע ואיזה משהו בגלי הדר אין לי מושג מה רמתם של החוות ואני גם חושבת שהן רק עושות טיולים (לפי מה שהבנתי הסוסים שם לא מקבלים יחס יותר מדי טוב אבל אל תתפסו אותי במילה) ויש את "סוסי נועם" בנצר סירני ממליצה בחום 08-9278258

ברוכה הבאה ../images/Emo80.gif

הי שלום מה שלומך? התמכרות נעימה אנ י רוכבת ב"סוסי נועם" חוות סוסים שנמצאת בנצר סירני חברה ש לי באה מארשון טלפון לברורים 089462975

למעלה