שלום,

שלום,

החלטתי לקחת הפסקה קטנה מלסדר ולטפל בכל העולם ולבוא להיות טיפה עם כל המלאכים. רק רציתי להגיד לכם שהתעיפתי טוטלית מלטפל לכולם בבעיות ולהעניש! אחרי הכל גם אלוהים הוא אלוהים. אגב הדרישות שלי לא כאלה גבוהות כמו שאמרו לכם, אני רק רוצה סגידות 8 פעמים ביום, ברכות ותשבחות 12 פעמים ביום, וביכורים פעם בשנה. להודיעכם אני לא ממלאת בקשות ולא נותנת מתנות אם אתם מתעקשים פרטים אצל ישו או משה רבנו. אלוהימית.

הלו? שכחת שאני מייצרת את הגוינט?

רק תגידי כמה את רוצה, תני תפילה אחת ותחפשי מחר בגינה. איך אני בשבילך?

חולקת עליך אלוהימית...

את מייצרת את הצמח, אנחנו מייבשים ומגלגלים. יש לך פאק במערכת כי לא גידלת ג´וינטים מגולגלים. אם תרצי לשנות את הטבע שייצרת, מה זה נשמח. אוהבת גלי

avidadon

New member
כדי שכשהאשה תבוא,

היא לא תצטרך לחכות שאלוהימית תברא את הגבר (זה לוקח המון זמן, יום אחד משהו כזה..)

לא כל דבר אני יכולה להסביר

אבל סמוך עלי אם הייתי יוצרת קודם את האישה זה היה גורם לבלאגנים. מספיק גם ככה האגו שלנו גבוה. אלוהימית.

גל נעים

New member
בבקשה:עוגת גבינה+../images/Emo96.gif+../images/Emo39.gif

למה אני נותן את כל זה?. כי אלוהים לא רלוונטי אבל אלוהימית כן.

גל נעים

New member
בבקשה:עוגת גבינה+../images/Emo96.gif+../images/Emo39.gif

למה אני נותן את כל זה?. כי אלוהים לא רלוונטי אבל אלוהימית כן.

הי הי! ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה! מספיק לי להתפלל לאלוהים אחד. זה מספיק . וסליחה לך, אלוהימית.

old friend

New member
האם מוחמד יכול להכין קפה ?

או שזה גם בקשות מיוחדות שאת לא מוכנה לטפל בהם... ואגב כל יש לי רק שאלה אחת שאת חייבת לענות לי עליה... מילא ליצור אי שיוויון, אבל למה כזה קיצוני. לא יכולת לחשוב על מקום אחר לחבר את האיבר הזה ? רק בין הרגלים מצאת לו מקום ? מה עם קצת תכנון ? קצת אוירודינמיות ? רואים שאת לא יודעת מה זה שפשפת ? מה זה התכווצויות קור. פעם הבאה אני דורש שיפורים - רק שלא יכאב מיידי

וואלה זה בגלל שלא רציתי להלשין

אבל היועץ שלי לעניני גברים אמר לי שזה המיקום הנוח ביותר. ניסנו בעין וכולם צעקו "זין בעין!" ניסינו ברגל למטה וזה יצר חוסר איזון, האפשרות היחידה היתה להוסיף עוד אחד וזה לא בא בחשבון מספיק גם ככה אתם משתמשים בו מדי הרבה אז עוד אחד? חשבנו אולי על הגב אבל זה יסבך את ההורמונים שלכם. אז זהו תסבול את זה ככה או שתחליף לי יועץ. +אלוהימית אומרת תגיד תודה שקיבלת משהו ותמודד עם התופעות הנלוות+

old friend

New member
החלפת יועץ!!! מייד ולאלתר

אפשר אולי פטנט כמו של כמה ייצורים אחרים ? כזה שנכנס לגוף ונח שם ... כיס פנימי התכווצות מקסימלית .. על המצח חשבתם שם למעלה ? ואז האימרה ראש כחול תקבל תוקף משמעות ... ואני בטוח שלכל אחד יש את הרעיונות שלו

למעלה