שלום

vampire girl

New member
שלום

שלום לכולם יש לי בעיה אני התחלתי לפני זמן קצר להתעניין במאגיה, זה ממש מסקרן אותי ואני מתחילה להאמין בזה. הייתי רוצה להתחיל לנסות לעשות כישופים אבל אני לא יודעת במה להתחיל. מישהו פה יודע ממה אני צריכה להתחיל כי ממש אין לי מושג. תודה רבה!!

the count

New member
תשובה ועצה

כמה זמן את כבר מתעניינת בזה?אני ממליץ לך להמשיך לקרוא ו"לחקור" את הנושא כי לא ממש מומלץ לקפוץ ישר לפן המעשי. אני הקדשתי ועדיין מקדיש זמן ללמידה ופחות למעשים. אם בכל זאת את רוצה להתחיל ישר עם כשפים(לא מומלץ) אז תנסי פשוטים ביותר כמו שליטה באש,אור ודברים כאלו...כמובן שתעשי מדיטציה לפני כדי להגיע לתוצאות מקסימליות..אני לא ממליץ על כשפי אשליה(שינוי צבע עיניים וכדומה) כי הם גם דורשים ריכוז גבוה וגם הם מדרדרים את הביטחון העצמי. אז בקיצקיצ אני ממליץ לך ללמוד כרגע ולא ישר לקפוץ כי אמנם זה נראה כל כך מגניב העניין של הכשפים והכל אבל זה לא קל כמו שזה נשמע או נראה בסדרות הטלויזיה. נ.ב אני ממש ממליץ לך לקרוא את המאמרים בפורום ואת מאמרי ההדרכה של אילן.

אוקיי...

דבר ראשון - את צריכה להאמשין ב100% שמאגיה אכן קיימת ופשוט להאמין בזה עכשיו - אין פה יותר מדי מה לכתוב , פשוט תקראי את כול (רוב) ההודעות בפורום , תלמדי את זה , תחיי את זה , ובבוא היום תעשי את זה... ב
ענקית , שבי ב
:) דיקלה ואני

למעלה