שלום...

נירית123

New member
שלום...

אז ככה,אני כבר הרבה זמן מסתכלת בפורום ואני חייבת להגיד שמעולם לא הרגשתי צורך להגיב אבל בזמן האחרון,הגעתי למסקנה כמה נמוך אנשים יכולים להתדרדר: נתחיל במנהל- חחחח....טוב שאתה לא מתחיל עם כל אחת חדשה בפורום...וכל הודעה שלך מפרסמת את האתר שלך קשות,יש הרגשה שאתה אוהב את עצמך בצורה מופרזת. mandy- מה ילדה בת 17 עושה בפורום של ילדים כאלה קטנים...אין לך מה לעשות בזמן? J To The Lo-את סיפור רציני,דיי עם השחורים האלה,נמאס,את נשמעת פרחה עם כל ה"ראסמי שלך",וזה כזה שקוף שאת דלוקה על JLO Freak... JLO Freak-דיי לרדת על הילד ההוא,איתי אתה נשמע יותר קטן ממנו...וכן גם אתה דלוק קשות על J To The Lo. זה כל האנשים שמפעילים את הפורום כעיקרון,ואתם קהילה יותר קטנה מבפוקימון,ואני כל-כך נהנת לשבת בבית ולצחוק עליכם. בהמון אהבה,נירית

אור P

New member
את מעוררת רחמים...

אני לא מעוניין להגיב על דברייך כדי לא לרדת לרמה שלך. מצטער.

JENNY2000

New member
כנ"ל ../images/Emo4.gif

???? זאת ההודע הכי
שראיתי בחיים שלי... וראיתי המון...

JENNY2000

New member
אה ויש לי עוד כמה דברים להגיד...

הסתקלתי בכרטיס אישי שלך ובכמה הודעות שכתבת ומה שיש לי להגיד זה: את פשוט יצורה המוטו שלך החיים זה: "אני יותר טובה ממכם נא נא נא" האיתי מספרת בכרטיס שאת: אוהבת לרדת על אנשים ולעצבן אנשים. ואת בפורומים: קטנטנות,התאומות אולסון פשש... איזה בוגרת! הקיצר את יצורה ואני לא התפלא אם אין לך יותר מ-2 חברות... ומה שיש לי עוד להגיד זה...שעל מי שהיא ירדה,לא להתחיס כי בני אדם נורמלים לא מתיחסים ליצורות

JLO freak

New member
את כ"כ שווה לי לתחת!!!

מה רע בזה שאנשים אוהבים אחד את השני...איך רואים שהזניחו אותך שהיית קטנה יא חתיכת מוכה! יאללה סתלקי מהפורום שלנו יא חתיכת מאוסה... וכפי שהבנת אני טוב בקטילות וירידות. אז כדאי שתעופי כי באמת אותך לא צריך יא חתיכת ^&%^%^ פיזדומט! ביץ´!

Mandyִ

New member
וואי וואי וואי..מישהי כאן דורשת

צומי.....סליחה??? אני נראית לך אחת שאין לה מה לעשות בחיים??? זה פורום! אז אני בת 17 אז מה? מישהו קבע שרק ילדים בני 14 מתכתבים עם אנשים בפורומים??? אם אני זאת שאין לה חיים, אז מה את עושה בבית כל היום וקוראת פורומים מבלי להשתתף ולצחוק לעצמך לבד בחדר נראה לי שגם לך אין מה לעשות.. בקשר לאור- מותר לו לפרסם את האתר שלו כמה שבא לו. אם לך היה אתר מושקע לא היית רוצה שאנשים יכנסו אליו? היית מפרסמת אתרים אחרים? בקשר לדלוקים אחד על השני- זה ממש חמוד מצידם להתנהג ככה, אז מה? מה אכפת לך?! מצידי תמשיכי להכנס לפורומים ולצחוק לעצמך, כי זה לא מזיז לנו. מצידי שתחשבי שאני ילדה קטנה/ אין לי מה לעשות בחיים/ אני משועממת או לא זוכרת כבר מה קשקשת שם אני לפחות עושה משהו.את יושבת לבד ואומרת דברים רעים על אנשים. רצית צומי? קיבלת. עכשיו תלכי מכאן...בשקט בשקט מבלי שנרגיש...

J To The Lo

New member
פרחה?

אני פרחה?!מה את מפגרת?את בכלל לא מכירה אותי,ואם האהבה שלי לשחורים מפריעה לך בצורה כלשהי את מוזמנת לקפוץ לי..,ובזה אני גמרתי להגיב כי את לא שווה את הזמן שלי... אהה...ונו אז?את עושה -"זה כזה שקוף שאת דלוקה עליו",זה לא שניסיתי להסתיר משהו שקורה בנינו,וגם אם כן,זה לא עניייייינך!

מרב881

New member
ביי ביי...

לגבי אור- יש לנו פורום מגובש, דבר שבהרבה פורומים אין. ואור דואג שגם לחדשים ולחדשות יהיה כאן נעים. אני לא רואה בזה שום דבר רע. לגבי מנדי- מה יש למנדי לעשות בפורום הזה?! את זו שקוראת כאן הודעות רק כדי לצחוק על הכותבים שלהם! את נכנסת לפורום כדי לרדת על אנשים גוד דאמיט! אם למישהו כאן אין חיים זה לך. לגבי J To The Lo- פרחה?!?!?!? היא אוהבת שחורים, זכותה! ולפי מה שזכור לי היא לא ממש מנסה להסתיר את העובדה שהיא וJLO Freak דלוקים אחד על השני... מה את עושה בפורום פוקימון?!?!?!?!?

למעלה