שלום

nnnnnnnnn

New member
שלום

אני חדשה כאן קוראים לי מעיין יש לי 2 שאלות 1. האם מתכוונים לתרגם את היומנים של קורט 2. באיזה תאריך בדיוק הוא התאבד? ב5 באפריל? ב10 באפריל? או ב20 באפריל? פשוט בכל פעם אומרים לי משהו אחר ואני מקווה שלא ב20 באפריל כי זה היום הולדת שלי

lifes sucks

New member
קודם כל ברוכים הבאים

אממ..אני לא יודעת אם יתרגמו את היומנים, אבל לא ממש אכפת לי , כי עדיף לקרוא אותם שהם לא מתוגרמים,זה נותן תחושה שזה יותר אמיתי...את יודעת לפעמים התירגומים לא הכי מתאימים התראיך הוא- 5 באפריל.....אל תדאגי

nnnnnnnnn

New member
שיו...

טוב לפחות אני אוכל לשמוח ביום הולדת שלי אז מתי היומנים מגיעים לארץ?

ganja man

New member
ברוכה הבאה לפורום

ולדעתי צריך להחרים את היומן של קורט כי זה די חדירה לפרטיות וגם יותר מידי מסחרי וכמו שאנחנו היינו רוצים שלא יקראו את היומן שלנו כי אננו רושמים שם דברים אישיים וכל מיני דברים ככה אנחנו לא צריכים לקראו את היומן של קורט כי הוא בטוח לא היה רוה שנקרא אותו

lifes sucks

New member
"אבל הוא מת" ?!?!!?

אז מה עם הוא מת?!?!?!? למה צריך לחדור לו לפרטיות!??! לרגשות שלו?!!? למחשבות שלו!?!? "אבל הוא מת" !?!? מהההה לעזאזל!?!? אין לך רגשוותתת...:(((((( תכבדי את המוות שלו!!!

lifes sucks

New member
חוצמזה-קורטנייייייי

הכסף יגיע לזו-נה!!!!!!!!!!!!!! אנחנו לא רוצים שזה יקרה...נכון? ואל תגידו לי צריך לחשוב על פרננס..בלה בלה בלה לילדה ולאמא שלה יש מספיק כסף!!!! ממה שקורטני עושה...(ואני לא מדברת על הלהקה שלה...אני מדברת על משו כמו...אממ..זנות!!!) היא מרוויחה מספיק בשביל לממן את כל הצד המזרחי של ארצות הברית

lifes sucks

New member
איכס את מעריצה של בריטני!!!!!!!!

whyyyyyyy?!!??!!?! wwwhhhhhhhhy?!!? ho and what the hell r u doing here!?!?!?!

nnnnnnnnn

New member
סליחה אני מעריצה של בריטני?

אם יש דבר שאני לא סובלת זה בריטני ספירס נכנסתי לפורום שלה כדי לקלל כמה בנות בנות 8 שאוהבות אותה אז לא להסיק מסקנות בבקשה רשמתי שם כמה בריטני מטוטמטמת וטיפשה והמנהלת של הפורום מחקה את ההודעה שלי אז תיזהר פעם הבאה שאתה מסיק מסקנות לגביי

lifes sucks

New member
!@#$%^&(*&^

כנראה שאני ממש דורשת את זה... למה לך להיכנס לפורום של בריטני ולהגיד להם את זה?? הם לא אשמים שהם מפגרים ולא יודעים מה זה מוזיקה,וחוצמזה..כמו שאמרת- הם ילדות בנות 8 !!!! שאת הייתי בת8 אני בטוחה שלא היית כל כך אוהבת נירוונה ודברים כאלו...הם יגדלו-ויבינו אם כבר את נכנסת לפורום ויורדת על מוזיקה המסריחה- תכנסי לשל אבריל!!!!! כי שם יש את האנשים הכי מפגרים שחושבים שאבריל זה לא פופ ממוסחר, והם חושבים שהיא יותר טובה מבריטני, והם לא מבינים שהיא בדיוק כמו בריטני!! אותו חרא ממוסחר וצבוע להם צריך להכניס חוכמה!

space girl

New member
בקשר ליומנים. . .

גם אני חושבת שזה ממש לא מכבד את הפרטיות של קורט , שזה ממוסחר , ושהכל עוד דרך של קורטני להרוויח כסף. אני לא חושבת שאני אלך לקנות אותם, אבל אני מבינה אנשים שכן כי בכל זאת בכל אחד מאתנו יש איזה יצר חטטנות קטן ... ולי אישית נדמה שאולי קורט היה קצת רוצה שיפרסמו את יומניו אחרי מותו , קורט הוא אדם יוצר שפירסם את שיריו שכללו חלק גדול ואם לא את רובן של מחשבותיו , ולכן לי אישית נדמה שאולי היה רוצה קצת שיפרסמו את יומניו ... (אבל זוהי דעתי האישית רק ) חוצמזה במקרה שהוא כן התאבד אם הוא באמת לא היה רוצה שיקראו לו ביומן ... הוא יכל להשמיד אותם ... ועוד משהו קטן - פרסמו המון יומנים של אנשים מתים , ואני בטוחה למשל שהרבה אנשים מכאן קראו את היומן של אנה פרנק או משו כזה ... זוהי לא חדירה לפרטיות ? אני לא מצדיקה את פרסום יומניו של קורט , אבל מי שרוצה לקנות אותם שיהיה לו בסבבה . בקשר לאבריל/בריטני/כל פוסטמת MTV מה איכפת לכן ? שהילדות האלו ישמעו את המוזיקה הדפוקה שהן אוהבות ושיהנו... לי זה לא מפריע וכמובן - ברוכה הבאה

princess black

New member
../images/Emo46.gif

לא נראה לי הגיוני שבשביל שלא יקרו את היומן שלו קורט צריך להשמיד את זה יכול להיות שהוא השאיר את זה בשביל פרנסס או משהו.. ובקשר לקללות של ילדות בנות 8- צריך להיות ברמה של ילדה בת 8 בשביל לעשות כזה דבר דפוק..

Stillwater

New member
אנשים אני ממש לא מבינה למה...

להיכנס לאיזה פורום לא משנה של מי ולהתחיל לקלל בגלל שאתם לא אוהבים את X? האנשים שם אוהבים את X ושיהנו, למה לכם לקלל אותם? הרי, אתם גם לא הייתם אוהבים את הרעיון שמישהו יבוא ויתחיל לקלל אותכם ואת נירוונה, נכון? בשביל מה? זה ממש חסר טעם! כ"כ פטתי, הגיע הזמן ליתבגר אנשים!

Mohawk Tom

New member
אני מסכימה עם פרינסס ועם סטילווטר

אתן מרגישות כל כך בוגרות וכל כך "מבינות במוזיקה" אז יש לכם ת´זכות להיכנס לפורום של ילדות, שגם חושבות שהן "מבינות במוזיקה" ולריב איתן שהן לא מבינות כלום?!?!? עלוב משי. נ.ב אני אצל טום, זה לא הוא כתב "אני מסכימה" ...
טומי אני אוהבת אותך!

lifes sucks

New member
למה אתן!?!?! למהההה?!!

רגע שאני יבין, אני נכנסתי לפורום וקיללתי ילדות שאוהבות את X לאאא!!! אני נכנסתי לפורום של אבריל ואמרתי להם שהיא לא פאנק ולא רוק כמו שהם חושבים!!! אין לי בעיה שישמעו אותה ויעריצו אותה ואני גם לא הצבתי את עצמי כ"מבינה גדולה במוזיקה" אני בעצמי אמרתי לזאתי שנכנסה לפורום של בריטני, שזה היה דפוק

למעלה