שלום!!

Padme Amidala

New member
שלום!!

היי לכולם!! אני ממש שמחה שמצאתי אתכם!!!!! אני מתה על כל סאגת מלחמת הכוכבים- מלבד אימת הפנטום שהיה מחריד. אני רוצה להקים אתר למלחמת הכוכבים (בעברית) אתם מכירים במקרה אתרים ישראלים לסאגה?? אני מאוד אשמח לדבר עם כולכם על כל נושא שקשור למלחמת הכוכבים- וגם לנושאים שלא קשורים!! בבקשה תחזירו לי תשובה- אני כבר מתה לדבר על הסרטים האהובים עליי!!! Padme.

2אדום

New member
אימת הפנטום מצוין

לדעתי מהיותר טובים בסידרה. אני אישית בכלל חושב שהסידרה הולכת ומשתפרת עם הפרקים(פחות או יותר) , להבדיל מסדרות אחרות. למה לא אהבת את הסרט?? אני לא יודע בת כמה את אבל אני גדלתי על שלושת הפרקים הראשונים (אחרונים) ופתאום לקבל פרק נוסף אחרי כלכך הרבה שנים ואחרי כלכך הרבה צפיות בסרטים הישנים שזה היה פשוט חוויה אלוהית כמעט.

Padme Amidala

New member
היי!

אוקיי...קודם כל אני כבר שמחה שמישהו מגיב- אני יושבת כאן ומחכה לתגובות!! אז בקשר לאימת הפנטום- הסרט הראשון מהסאגה שאני ראיתי, היה שובו של הג´דיי- בדיוק בנקודה שלוק מגלה שליאה היא אחותו. אני נמשכת הרבה יותר לסיפורים במלחמת הכוכבים- לוק וליאה מגלים שהם אחים, הסיפור של האן וליאה, דארת´ וידר וכמובן הסיפור העצוב של פאדמה ואנאקין. לכן הבעייה באימת הפנטום הייתה שהיו הרבה פיצוצים, מלחמות- ופחות עלילה. אז נכון, ראינו מאיפה בא הקיסר, מי היא האמא של לוק וליאה, שד"כ, הקטעים איתה (אמידאלה) היו הקטעים הכי יפים בסרט- בעיקר סצינת הסיום, וכמובן שהיה גם הסיפור של אנאקין ואמא שלו, שהוא כל מה שהיה לה ובסוף גם הוא עזב אותה. הייתה את הדמות של ג´אר ג´אר שאותו אני לא סובלת!!! הרבה יותר מעניין אותי לראות איך המלכה מתחזה למשרתת, ואת אובי ואן הצעיר מאשר ג´אר ג´אר שהושעה מהמולדת שלו וכו´ וכו´.... לפי דעתי הוא תפס חלק גדול מידי בעלילה, וג´ורג´ לוקאס עשה בחוכמה בכך שבמתקפת המשובטים, שעליו אני אפרט אח"כ, שם את ג´אר ג´אר רק לכמה דקות!! אני ראיתי את הטרילוגיה המקורית ממש ב-99´, ומשם אני כבר חולה על מלחמת הכוכבים. עכשיו בקשר למתקפת המשובטים- כמה שמשמיצים אותו, לפי דעתי הוא היה היפה מכולם!!! נטלי פורטמן והיידן כריסטנסן פשוט מדהימים יחד!! כולנו יודעים איך הסיפור של פאדמה ואנאקין ייגמר (רע מאוד) וזה פשוט מדהים לראות כמה הם אוהבים. גם במתקפת המשובטים אני הכי אוהבת את סצינת הסיום- היא פשוט מדהימה ומרגשת!! קניתי גם את הדי וי די וגם את הפסקול של מתקפת המשובטים- אני ממליצה לכולכם על שניהם!! הסרט מדהים וה- LOVE THEME של פאדמה ואנאקין פשוט יפהפייה!! כתבתי ממש הרבה!! :)

2אדום

New member
כתבתי וזה לא נשלח

אז אני כותב שוב.יותר בקיצור. אני מסכים איתך לחלוטין שהסרט האחרון היה מצויין. למרות שאני לא מסכים איתך שסיפור האהבה שם נעשה כמו שצריך . וכמו כן המשחק של היידן כריסטנסן היה רע לטעמי. אבל יתרת הסרט מצויין במיחוד האפקטים , הקרב של הג´דאים הרבים והמרדף אחריי השונית בהתחלה. באיימת הפאנטום שיחק וויליאם ניסן שלטעמי הוא השחקן הטוב ביותר ששיחק בסידרה כולה.

odiman11

New member
לפי דעתי

קודם כל פרק 4 היה הכי הכי טוב בסידרה אבל אני אומר את זה ע"פ סקר מה שהכי הרבה בחרו ולא מה שאני חושב. לפי דעתי הטרילוגיה החדשה ממש על הפנים היא יותר סרט מורני שבוא אפקטים חשובים מאוד ושחקנים משחקים כמו גיבורים גדולים ולא כאנשים פשוטים כמו שפעם שיחקו שחקנים ליאם ניסן אכן שחקן מעולה אבל לדעתי השחקן ששיחק את אובי וואן בטרילוגיה הישנה אלק גינס שהוא שחקן מעולה ופעם היה מאוד מפורסם פרק 1 היה ממש סתם הסיפור לא היה ממש מתאים את עצמו לפרקים שאחריו והוא ממש סרט משעמם הסרט האחרון היה יותר מתאים לטרילוגיה הוא היה בהרבה יותר טוב מפרק 1 וממש יפה חוץ מהשחקן ששיחק את אינאקין שממש דפוק ושיחק אותו גרוע לגמרי

Padme Amidala

New member
מסכימה איתך רק בחלק...

כמו שכתבתי מקודם, גם לפי דעתי אימת הפנטום הוא יותר אפקטים, פחות עלילה, אבל מצד שני זה גם פרק שצריך להציג את הרקעים של כל הדמויות, ומאיפה מתחיל הכל. לגבי ליאם ניסן ואלק גינס- ללא ספק, שניהם שחקנים מצויינים. ולפי דעתי היידן שחקן מעולה!!! הרבה יותר טוב מג´ק לויד, ככה נראה ךי שקוראים לו- זה ששיחק את אנאקין באימת הפנטום. ד"כ- כל מי שאון ליין עכשיו, כנסו לצ´אט!! יהיה נחמד גם לדבר און ליין!

Lu Tze

New member
לדעתי כל האפיזודות החדשות

(ובמיוחד EP1) גרועות, ניתן לראות שלוקאס סתם משועמם אז הוא אמר "בואו נעשה עוד סרט, אולי נרוויח כמה דולרים" כמובן שמצד שני, לוקאס אמר שהמטרה היא שכל הסרטים יהוו סרט אחד בן 12 שעות אז אולי כשיצא EP3 כל המכלול יראה יותר טוב (מה שטיפה יתרץ את EP1)

Padme Amidala

New member
אממ..

דבר ראשון- ליאם ניסן שחקן נפלא. דווקא הרבה אומרים שהשחקנים במחלמת הכוכבים גרועים. לפי דעתי כולם נפלאים, גם היידן כריסטנסן ונטלי פורטמן, ששניהם אגב היו מועמדים לגלובוס הזהב- היידן משחק מצויין ב"החיים כבית". דווקא לפי דעתי סיפור האהבה היה ממש יפה. הרבה מלגלגים על הטקסט, כמה שהוא היה קיטשי, למרות שלפי דעתי המילים היו ממש יפות- איך שהיא מתוודה בפניו על זה שהיא אוהבת אותו היא אומרת: "אני לא פוחדת למות...אני מתה כל יום קצת מאז שחזרת לחיי"- סליחה שאני לא שמה את הציטוט המדוייק, אני פשוט לא רוצה להסתכן בטעות. האפקטים גם כן היו מדהימים! ולחשוב כמה מסך כחול היה לשחקנים!! בכל סצינה חצי מהתמונה היא אפקטים!!!

Sith Master

New member
לא מבין אתכם../images/Emo19.gif

דבר ראשון. האימפריה מכה שנית הכי טוב, לא משנה. אני יותר אהבתי את אפ´ 2, אבל אפ´ 1 היה סרט יותר טובים, מבחינת מקצועיות- הוא רציני, בנוי טוב- פשוט לא עלילה משהו. אפ´ 2 הוא סרט ילדים שפשוט קצת יותר תורם לעלילה. אבל מה שכן הרגזתם אותי כשאמרתם שאפ´ 1 הוא רק פיצוצים ואפקטים. זה די נכון- אבל מה אפ´ 2 לא היה ככה???? הוא היה רק יותר!!!! אז באמת אל תעשו צחוק, אפ´ 2 היה סרט ילדים מצחיק עם היידן המפגר!!! זה שיואן מקרגור הוא השחקן הכי מוכשר שיש ונטלי היא היפה והמוכשרת עליי אדמות Indeed זה נכון- אבל הידן כל כך מטומטם. ורק שתדעו אני לא מנסה לריב- אני פשוט קורא לזה משא ומן אגרסיבי.

odiman11

New member
בקיצור

הטרילוגיה החדשה ממש לא מה שציפו היא לא הצליחה כמו הטרילוגיה הישנה והיידן אידיוט ושחקן מחורבן

Padme Amidala

New member
אווווו

תסכימו איתי שפרק 1, תפקידו היה להציג יותר את הדמויות, ולפי דעתי ג´ורג´ לוקאס השקיע יותר באפקטים הדיגיטליים מאשר בעלילה. פרק 2 בכלל לא סיפור לילדים, לפי דעתי הסיפור של פדמה ואנאקין פשוט יפה. אין לי מילה אחרת. יש כאלה שאוהבים רומנטיקה ויש כאלו שלא. חוץ מזה סצינת הקרב בפרק 2 הייתה הרבה יותר מעניינת וטובה מזאת של פרק 1. ולפי דעתי היידן שחקן מצוין, ואי אפשר לשפוט איכות של שחקן אם רואים אותו בסרט אחד בלבד. ואל תתרגזו, כי אתם יודעים, זה משא ומתן אגרסיבי.

למעלה