שלום

android

New member
שלום

אני כבר זמן מה קורא בפורום על מה שכתוב אך רק עכשיו קיבלתי אומץ לכתוב... אז שלום לכולם ויש לי ADSL אבל כבר היתי מכור מלפני (עם מחשב 166 מגה הרץ....) ולקחתי את המבחן והתוצאה (לא במפליא) הייתה שאני מבלה יותר מדי זמן באינטרנט...

e-magine

New member
ברוך הבא android

אפשר כמובן להתמכר עם 166 ויש כאלה שהתמכרו כשגלשו עם מחשב פחות מפנטיום פשוט וללא חלונות, בדוס, זה גם היה מספיק בשביל צ´אטים פורומים אימייל וחיפוש מידע. שאלה לי אלייך, כשציינת שקיבלת אומץ, אתה מדבר על אומץ להודות בפני עצמך שאתה מכור או שמצאת בפורום משהו מאיים שהרתיע אותך?

android

New member
שניהם

גם לקח לי זמן להודות בפני עצמי וגם לקח לי זמן להודות לאחרים שאני מכור (וחשבתי לעצמי "איזה מקום יותר טוב להתחיל מאשר פורום למכורים"....) רק משהו אחד לא הגיוני זה פורום למכוריםלאינטרנט באינטרנט....

e-magine

New member
זכותך לחשוב שזה לא הגיוני

אני רק חושב שאם היית קורה במאמרי הפורום, לא היית אומר את זה. בכל מקרה, אם נראה לך שזה לא הגיוני, אתה ממש לא חייב להשתתף. וחוץ מזה התמכרות זה עניין של רגשות ולא של הגיון.

android

New member
לא אמרתי שאני לא אשתתף

פשוט שאלתי זה הכל... לא התכוונתי להתקיף מישהו זו ממש לא הייתה כוונתי פשוט רציתי לדעת זה הכל....

e-magine

New member
אני לא מרגיש מותקף

אני פשוט מרגיש עייף מלעסוק מחדש בשאלה הזאת. אני פשוט אומר שמי שטוב לא ונח לו/ה כאן מוזמן, ומי שלא טוב, לא מתאים לו נח ולא הגיוני לו, לא חייב להשתתף.

הי android ברוך הבא ../images/Emo24.gif

קודם כל בקשר לפורום מכורים לאינטרנט הנמצא באינטרנט, תודה שזה הרבה יותר הגיוני מפורום מכורים לאינטרנט שנמצא בטוסטר או בשואב אבק למשל, לא?
. כבר היה פה דיון ארוך על זה (אולי מישהוא יביא את הקישור?) בנתיים, אני חושב שזה מאוד טוב שאתה מודה בפני עצמך שאתה מכור, כדאי שתעשה את השאלון שנמצא בדף הקישורים, כך תוכל לקבל אינדיקציה אם יש לך בעיה אמיתית. בשביל שתוכל גם לקבל משהוא מאיתנו אני רוצה לשאול כמה שאלות בתקווה שתרצה לענות: מה הם הרגלי הגלישה שלך?, כמה זמן (ביום או בשבוע) אתה גולש, לאיזה אתרים אתה מגיע בד"כ?, מה מושך אותך ברשת? וגם, אם האינטרנט מפריע לך בחיים הלא וירטואלים שלך?

android

New member
צודק זה יותר הגיוני מאשר בטוסטר

... עשיתי את השאלון (לפני הרבה זמן...) יצא לי שהגלישה תופסת לי הרבה זמן מהחיים ופוגעת לי בחיים... בדרך כלל אני גולש לאתרי מד"ב ופנטסיה(חבר בפורומי מסע בין כוכבים ובאפי...) כפי שכבר אמרתי יש לי ADSL... זה אומר שמתי שבא לי אני גולש(כמעט כל היום...) אני מתעורר אוכל ארוחת בוקר וכבר 10 דקות על המחשב לפני אני צריך ללכת.... כשאני חוזר בצהריים אני שעה מתחבר לפני שאני עושה משהו אחר ורק אז אם מתחשק לי אני עושה דברים אחרים....(אם משהו לא הגיוני בהודעה הזו אני מבקש שתסלחו לי פשוט חזרתי מכנס ברחובות שהיה כל הלילה... מת מעייפות... טוב חייב להישאר ער עד 22:00...)

זה הפרדוכס

מכורים לאינטרנט באינטרנט... חחחחחחחחחחחח עכשיו כדי להיגמל נצטרך שוב להתמכר לאינטרנט... חחחחחחחחחח אין לי יותר מילים!

lady_anne

New member
לא מצחיק אותי ../images/Emo5.gif

ואני לא חושבת שצריך להתמכר "עוד יותר" (אם זה בכלל אפשרי) כדי לשלוט בהתמכרות. שוב אנחנו עוסקים בטרמינולוגיה, אגב, כי לדעתי המצב האידאלי הוא לא להגמל אלא לשלוט בהתמכרות במקום שהיא תשלוט בי. ככה אפשר גם להמשיך להשתמש באינטרנט אבל גם לא להרגיש לוזר מוחלט תוך כדי.

android

New member
ננגעתי מאד...

אני חבר חדש מאד בפורום וכבר אני בפינת חבר הפורום
... תודה חברה(זה שאני לא כותב הרבה לא אומר שאני לא קורא...)

e-magine

New member
אני שמייח

אבל למען הצדק וכדי שאף אחד לא ירגיש מקופח, תדעו שיש בעיה עם הפונקציה הזאת של חבר נבחר. למי שלא יודע, לי כמנהל הפורום יש שתי אפשרויות: א´ לבחור חבר ולהציב אותו שם ב´ להשאיר "טייס אוטומטי" שבוחר חבר. הבעיה שלי היא שבשתי האפשרויות, ניתן להציב רק כרטיס של חבר שהעלה לתוך הכרטיס תמונה בפורמת jpg. יש חברים שרציתי להעלות לשם ואני לא יכול, כי אין להם בכלל כרטיס, או שאין להם תמונה בכלל או שאין להם jpg

android

New member
למקרה

שיש כאן מישהו בפורום שאוהב סטאר טרק(או בעברית...מסע בין כוכבים...) יש היום הרצאה באוניברסיטת תל אביב באולם לב(להוראות איך להגיע תיכנסו לפורום באפי ותלכו לדף אחד אחורה....) על קלינגונים... הסיבה שאני מפרסם את זה כאן היא שאולי מישהו מביניכם אוהב סטארטרק...... מי יודע? מקווה שתגיעו...

למעלה