שלום,

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
השר רון דרמר התפטר היום. אדם שעשה המון למען עם ישראל. כבר מעל עשור שהוא עובד בעבודה ציבורית, פועל למען חיזוק קשרי ישראל-ארה"ב ששיאו שהביא להסכם שמחזיר את כל החטופים החיים הביתה". הם כתבו כי "היו קומץ מפגינים שאימללו לו את החיים שלא בצדק. אנחנו כאן, תושבי העיר של השר, רוצים להוקיר לו תודה. אני אוסף כסף - 15 שקלים מכל אחד, למען קניית מתנה שתשמח אותו. נביא לו לפני שבת. המתנה תיבחר אחרי שנדע כמה כסף נאסף".

מה דעתכם על הדרך לאסוף כספים עבור מתנה?

lemner40

Well-known member
השר רון דרמר התפטר היום. אדם שעשה המון למען עם ישראל. כבר מעל עשור שהוא עובד בעבודה ציבורית, פועל למען חיזוק קשרי ישראל-ארה"ב ששיאו שהביא להסכם שמחזיר את כל החטופים החיים הביתה". הם כתבו כי "היו קומץ מפגינים שאימללו לו את החיים שלא בצדק. אנחנו כאן, תושבי העיר של השר, רוצים להוקיר לו תודה. אני אוסף כסף - 15 שקלים מכל אחד, למען קניית מתנה שתשמח אותו. נביא לו לפני שבת. המתנה תיבחר אחרי שנדע כמה כסף נאסף".

עוד סוכן זר שפעל נגד מדינת ישראל.
אף אחד לא יהיה מופתע אם עוד זמן קצר הוא יחזור אל הבית שלו בארצות הברית.
אולי יאספו כסף לקניית כרטיסי טיסה

boriska1

Well-known member
אף אחד לא יהיה מופתע אם עוד זמן קצר הוא יחזור אל הבית שלו בארצות הברית.
הוא ויתר על אזרחות ארה"ב. לא דבר פשוט כלל, כרוך בויתור על הרבה כסף. כל הרכוש שלו, בארה"ב , כולל נכסי ניידה ודלאניידה, רואים כאלו נמכרו ביום הפסקת האזרחות ומשולם עליהם מס רווח הון. הרבה מאוד כסף. אפילו דירת יחיד, כל תיקי ההשקעות. הכל. בשפת המקצוע מכירה רעיונית.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הוא ויתר על אזרחות ארה"ב. לא דבר פשוט כלל, כרוך בויתור על הרבה כסף. כל הרכוש שלו, בארה"ב , כולל נכסי ניידה ודלאניידה, רואים כאלו נמכרו ביום הפסקת האזרחות ומשולם עליהם מס רווח הון. הרבה מאוד כסף. אפילו דירת יחיד, כל תיקי ההשקעות. הכל. בשפת המקצוע מכירה רעיונית.
הדמועות רצות ללא ביסוס :cool:

משתפרת1

Well-known member

דעתי על הדרך לאסוף כספים: אני מרשעת איומה וחשדנית. מי מפקח על הכספים שנאספים?

דעתי על רון דרמר (זה לא נשאל בכותרת): שר שממונה על ענייני החטופים ולא טורח לפגוש אף חטוף שחזר ואף משפחה שמייחלת לשוב חטופה- פסול. איכשהו הרושם שאני קיבלתי הוא שכמו סמוטריץ' ובן-גביר הוא פעל כמיטב יכולתו לעצור הסכם, עד שטראמפ כפה אותו על הבוס שלו. מכיוון שכרגע טראמפ מנהל את העניינים (כולל המשלוחים ההומניטריים לעזה בהם לישראל יש רק תפקיד משני- כדברי ארה"ב) ודרמר והבוס שלו לא יכולים לחבל בתהליך (עוד נראה מה יעלה בגורל המחבלים הלכודים במנהרה)- דרמר מתפטר.

Harrington

Well-known member
מנהל

בהחלט יהודי שמגיעה לו כל הכרת הטוב והתודה מכל עם ישראל היושב בציון (ואף מחוצה לה). זה נכון בכל מקרה וזה נכון שבעתיים במצב בו בעיות נפשיות כאלה או אחרות של קבוצה קטנה (מוכרת גם כרל"בת קיצונית) גורמות לה לתקוף את הבן אדם כדי להתגבר על תחלואיה שלה, במקום להודות לאיש על פועלו (גם) למענה. לא יודע אם הפתרון הוא גיוס כספים למתנה, אבל בהחלט יעשה טוב כל ישראלי נורמטיבי אם יכתוב כמה מילות תודה לדרמר באמצעות המרשתת ובפומבי. זאת גם כי זה פשוט מגיע לו וגם כדי שיידע שעל אף שלקבוצת הרל"ב יש את המיקרופונים החזקים יותר כנראה, עדיין רוב העם משתייך לקבוצת האנשים הנורמליים ומכירים לו את הכרת הטוב והתודה.

למעלה