שלום

וווואאווווווו!!!!

אנחנו עדים לתופעה ארכיאולוגית עתיקה! יש פה מעריץ אמיתי של נירוונה בזמן אמת! כלומר אחד שלא היה בן 3 כשנירוונה היו..... האמת יש לי בשוויץ חבר שהיה אצלם בהופעה אבל זה לא ממש קשור..... ברוך הבא!! תהנה ותשתתף אלון

FlamMAble

New member
ברוך הבא!

93 הייתי בת 4

Weird Eyal

New member
../images/Emo13.gif

שמעו......לא נורא אז נולדתם קצת מאוחר מדיי אבל לפחות יש עדיין את הדיסקים שלהם והופעות בווידאו ובדי וי די......

Stillwater

New member
זה לא כ"כ נכון...

אני אוהבת את נירוונה גם מאז שהייתי בת 6,7 כי אחים שלי שמעו אותם ואני זוכרת שנורא אהבתי את השירים ואני אפילו זוכרת שפעם אחת חיקנו אותם ואני שרתי גם למרות שלא הבנתי אף מילה ממה שהם אמרו ורק המצאתי כל מיני הברות מוזרות.

made in china

New member
חחחחחחחחחחחחחח

איזה סבבוש לחבר שלך! *מתפוררת מקינאה* ברוך הבא איש!

The Sandman

New member
אייל אחי

לא ידעתי שאתה חובב נרוינה... וואלה סבבה שאתה פה... ברוך הבא תהנה!!!!

space girl

New member
הייילו

אתה ממש פריט אריכואולגי
סבבה לך שאהבת את נירוונה בזמן שהם ממש פעלו....

Weird Eyal

New member
וואוו איזה קבלת פנים!!!

עד לא מזמן היה לי מנהג כזה שביום המוות של קורט הייתי מדליק נר ושם רק נירוונה כל היום.... אני לא יודע למה הפסקתי......

Weird Eyal

New member
וואוו אני חייב לספר לכם משהו

יש כאן בחיפה איזה אחד.. נראה לי ירון זה השם שלו..... ירון קורט קוביין..... ככה הוא שינה את השם משפחה שלו במשרד הפנים.....קורט קוביין...... הוא תמיד מנסה להיראות בדיוק כמו קורט.. על השפה התחתונה מבפנים הוא קיעקע קורט קוביין....... זה לדעתי כבר יותר מדיי.... הגזמה פראית שחבל על הזמן איזו שריטה יש לבן אדם..... מה אתם חושבים?

space girl

New member
טוב , זה קצת מוגזם ....

גם אני מכירה מישהו שרוצה לשנות את השם שלו לקורט אבל בסך הכל דברים משתנים ואני לא חושבת שצריך לקחת את ההערצה לצדדים כל כך קיצוניים נגיד יש אנשים שמקעקעים את הסמיילי של נירוונה אבל מה אם פתאום נמאס להם ? זה כבר די גובל בפנטאיות ...... צריך לשמור על זה בגבול הטעם הטוב ...

ז ב ר ה 1

New member
לפי דעתי...

זה באמת מוגזם לעשות בשפה קעקוע אפשר לעשות קעקוע שזוהר באולטרה יש לזה יותר יתרונות מקעקוע רגיל... אני די בטוחה שמי שעושה קעקוע יודע במאה אחוז שזה הקעקוע ואין חרטה כי הקעקוע לא יורד בקלות

Weird Eyal

New member
שו קעקוע שזוהר באולטרה????

אני יש לי 10 קעקועים ולא שמעתי על דבר כזה

Mohawk Tom

New member
את טועה...

אני מכיר מישהו שאמר ברצינות: "הלוואי שכל הקעקועים שלי ירדו, אני מוכן לזיין חמור בישביל זה"

למעלה