שלום....

I3link 182 Girl

New member
שלום....

היי.. אני מאיה.. ואני חדשה בפורום.. וכמו כולכם אני אוהבת את בלינק... בטח כבר דיברתם על זה בעבר.. אבל... איזה סיגנון של בלינק אתם יותר אוהבים? החדש או הישן?

l3linker182

New member
RoFL

מזה מעניין איזה דברים אנחנואוהבים חדשים או ישנים העיקר זה בלינק !!!!!! ומאיה יש לך שם יפה :) ובלינק זה תמיד טוב מההתחלה עד הסוף ..!!!!!

t o m 1 8 2

New member
היי

שלום מאיה ברוכה הבאה לפורום.. ולשאלה שלך.. אני אוהבת את יותר את הסיגנון הישן, אבל החדש גם טוב ואני אוהבת גם אותו..

I3link 182 Girl

New member
אהמ...!

אני אחת ויחידה... כאילו.. לא עשיתי 2 ניק ניים.. זה באמת צירוף מקרים.. :) הא לא להאשים.. תודה..

l3linker182

New member
חחחחחחחחחח

לא לי לא קוראים מאיה לי קוראים יהודה :) אז מיתברר שהיא לא עשתה שתי ניקים אלא עם קוראים לה בשם אחר ....

HuRLeY GiRLY

New member
כן זה כן... וגם אם היא כן עשתה שני

ניקים היא לא תגיד לנו!! (כדי להגיב להודעות של עצמה)

I3link 182 Girl

New member
טוב.....

מה אני נראית לכם? מופרעת בנפש? אול ילדה עם אישיות מפוצלת?! חשבתם שזה יכול להיות מקריות?!

l3linker182

New member
היי היי היי

טוב שמעו ... אני יהודה היא מאיה .... אני צחקתי עליה בהתחלה כי היא חברה שלי :) אז כתבתי שטויות .. אז נעים מאוד אני יהודה ... אני אוהב אות בלינק הכי שאפשר .. עשיתי עגיל בשפה כמו שהיה לתום !!!! ותקטע עם השם .. l3 אני המצאתי בגלל משחק מחשב שאני משחק ... אז אין פה פיצול אישיות :) ומאיה שלי אני אוהב אותך !!!!!

ניקוש1

New member
אני הרבה יותר אוהבת את הסגנון החדש!

הסגנון הישן נשמע קצת,לא יודעת.....בכל מקרה אני חושבת שהיה לטום ומארק קול יותר ילדותי בדיסקים הקודמים...גם אתם שמתם לב לזה? אבל עדיין....בלינק זה בלינק!!!!!!!!! תגידו,למי פה יש את הדיסק של בוקסקר רייסר? אני רק הורדתי שיר אחד מקאזה כדי לשמוע איזה סגנון זה בכלל....זה כאילו נחמד,אבל אני רוצה כבר דברים חדשים של בלינק!!! אוףף...
טובב...יאללה-בייי!!

I3link 182 Girl

New member
אממממ...

כן היה להם קול קצת יותר ילדותי.. אבל זה יפה... לי יש את הדיסק של בוקסקאר.... יש לי גם את הדיסק של הטרנספלנטס... אני דווקא ממש אהבתי את בוקסקאר וגם את הטרנספלנטס... איזה שיר שלהם הורדת?

ilbe182ebli

New member
אני מתה להשיג את הדיסק של

בוקס קאר, אבל אני לא רוצה לקנות... (אין תקציב...חחחח) ואין לי ממש ממי לצרוב! מזה טרנספלנסט? (סליחה על הבורות...) ונכון היה להם קול ילדותי פעם אבל זה היה יפה גם עכשיו זה יפה וגם פעם!

I3link 182 Girl

New member
אז ככה...

את הדיסק של בוקסקאר ממש כדאי לך להשיג ממישהו... אמממ חוץ מזה טרנספלנטס זאת עוד להקה שיש לטראוויס... והדיסק שלה יצא לפני חודש ערך.. אני חיפשתי את זה פה הרבה זמן.. אבל אז הביאו לי את זה מלונדון... זה לא משהו כמו בלינק או בוקסקאר... אבל זה ממש יפה... מומלץ לחלוטין...

ניקוש1

New member
הורדתי את השיר:

All systems go ולא בגלל שמיהשו המליץ לי עליו או משהו,פשוט עשיתי חיפוש על בוקסקר רייסר וזה השיר הראשון שעלה,אז הורדתי אותו...איזה שיר הכי יפה?

ilbe182ebli

New member
כל השירים יפים

ותוכלי לרשום את הטרס.. (סורי לוידעת מה ההמשך..) חחח.. הלהקה הנוספת של טראוויס אקיצר באינגליש? אני רוצה להוריד את השירים בקאזה... ויש לי שאלה חשובה... כיאילו זה דיי דבילי.. אבל לא חשבתי על זה אף פעם... לדיסק של בוקס קאר, פשוט קוראים בוקס קאר רייסר?!

I3link 182 Girl

New member
אממממ....

קודם כל כל השירים של בוקסקאר יפים... יש שני שירים שאני ממש אוהבת שהם cat like thief ו elevator בשיר elevator גם מארק שר... אבל מצד שני כשאני חושת על זה קשה לי לא לרשום לך את כל השיריחם שלהם פה כי יש להם באמת שירים מדהימים ואין בדיסק שיר אחד שהוא לא יפה... ללהקה של טראוויס קוראים transplants... ודרך אגב... בהתחלה של השיר cat like thief שך בוקס קאר יש מישהו ששר... אז קוראים לו טטים... והוא נמצא גם בלהקה האחרת של טראוויס...

למעלה