שלום...

טיפקסית

New member
אני לא מקן נווה שאנן

אני לא מקן נווה שאנן אלא מקן אופק-שהוא באזור צפון מערבי קיבוצי אבל יש לי חברות בקן של נווה שאנן כאילו לא חברות בנות שהיו איתי במד"צים שלך בשמת, קן אופק, השומר הצעיר

כל הוויקוחים האלו מיותרים!!!

צופיפניקים או לא... נכון שכל אחד אוהב את התנועה שלו יותר מאחרות וככה גם אני אבל לא צריכות להיות מלחמות!!! נכון שבצופים יש יותר שחיתות וצדדים אפלים יותר מכל תנועה אחרת אבל לא כל האנשים שבה מעורבים בשחיתות!!! ממש כמו שעבדתי בפעילות של הנוער העובד והלומד בקן שאני לא זוכר והיו שם אנשים ממש מפגרים וסנובים אבל לא מתייחסים לדברים האלו אז בואו נחזור למטרות הפורום שהן לעזור למדריכים ולא לגרום למלחמות בין תנועות

טוב שאתה לא צבוע

זה מאוד קשה להציג באותה הפסקה 2 עובדות עקרוניות שסותרות אחת את השניה: -"נכון שבצופים יש יותר שחיתות וצדדים אפלים.." -"נחזור למטרות הפורום שהן לעזור למדריכים ולא לגרום למלחמות בין תנועות" מה אתה מנסה להגיד לנו? שאתה רוצה שיהיה כאן דיונים בנוסח: "תעזרו לי עם החניך הבעייתי" או "תעזרו לי עם שותף להדרכה בעייתי" ולא דברים בסגנון: "די לצופיפניקיות" "צופים זה טוב\חרא" אבל אתה בעצמך אומר שצופים זה חרא.. ת ח ל י ט!!

זה לא סוטר...

אני לא אומר שאין שחיתויות בכל שאר התנועות אלה רק בצופים יש בכולן אבל מכיוון שהצופים היא מבין התנועות הכי גדולות בעולם יש בה גם שחיתות בסדר גודל כזה... ואל תשפטי בן אדם לפני שאת מדברת איתו!!!!!!!!!

Moooran

New member
אפרופו צופיפניקים.... (קונספירציה)

קודם כל הרשו לי לומר ולהקדים שאני דווקא כן יש לי סימפטיה לצופים היות וכל המשפחה שלי (בני דודים(והרבה...)) בצופים, רק אני "כבשה שחורה" בחצ"ב (טוב נו אפשר להבין אותם אין חצ"ב באזורים שלהם, רק בחולון), ולעניינו אנו, אני חושב שעליתי על קונספירציה כלשהי של הצופים, ויאשרו זאת הצופים, השמתם לב שכל מחנ"ק שלכם יוצא איכשהו בקרבת "מק´דולנדס", בדוק!!! גם ליד עזרקים צומת לפני יש מק´דונלדס, אני חושב שאחד מהשיקולים של איפה לעשות את המחנ"ק זה אם יש לידו סניף, חוץ מזה שזה כבר הפך למין מסורת מזוויעה שכמעט כל ההורים באים לביקור עם ארוחות ילדים וכו´, אני אישית לא אוכל במק´דונלדס (לא כשר=לא שווה) באהבה מורן ישראל

למעלה