אני ממש ממש חדש בתחום הכתוביות, הורדתי כתוביות בשני חלקים לשר הטבעות, הסיומת של הקבצים היא .sub אם מישהו יוכל רק להגיד לי בקצרה מה אני צריך לעשות, ועם איזה תוכנות אני מאוד מאוד יודה לו.. אפשר גם לשלוח אותי למדריכים תודה רבה מראש איתי
על תוכנת צפייה בסרטים + כתוביות - microDVD, את התוכנה אתה יכול להוריד מהפורום הזה תחת התפריט "קישורים" - נגני סרטים. את המדריך לתוכנה הזאת תוכל למצוא כרגע (לא בדקתי וייתכן שיש בה טעויות)
לא מצאתי את התוכנה ב-download.com zdnet.com נכנסתי לגוגל כתבתי microDVD ואז "אני מרגיש בר מזל" הוא נכנס לי לאתר של התוכנה, וגם שם לא היו לינקים! אז בסוף הורדתי מקאזה..
שיהיה. פתח את הסרט ב-VB תסמן ב-AUDIO וב-VIDEO בשניהם - Direct Stream Copy. גש שוב ל-Audio ולחץ על Interleaving בשורה למטה יש לך תיבה שאתה מכניס בה שניות פלוס או מינוס (-+). אם הקול מאחר תרשום מספר שניות ב-ms במינוס (למשל: 500- = 5 שניות) אם הקול מקדים תרשום מספר שניות ב-ms בפלוס (למשל: 500+ = 5 שניות) לאחר מכן אתה שומר את הסרט מחדש ב-File - SAVE AVI . בהצלחה
של סרט ולך יש כנראה משהו אחר, תצתרך לתקן ולתזמן את הכתובית ולפצל ככה שתתאים לסרט שלך, זאת עבודה רצינית! ואת כולה ניתן לעשות בתוכנת Time Adjuster תחת "קישורים".