שלום!

niminet

New member
שלום!

אני ממש על סף להכנס לפורום רציני.
רק שאלה אחת, יש מקום לשחקני סופטבול פה או שזה רק בייסבול?

SlamminDino

New member
סופטבול כאן!!!

אתה משחק סופטבול בקבוצה? מגניב!! איפה הקבוצה שלך ואיך הליגה? ספר לנו על זה, יהיה גדול. חוץ מזה, שלפי המצב פה גם אם ידברו על סאדאם חוסיין ושאר צרות הם יתקבלו בברכה. (
) אז בטח שסופטבול זה פה!! אבל זאת הייתה דוגמא די קיצונית עם סאדאם בכל מקרה. הפורום הוא של בייסבול וסופטבול. המשחק בנוי על אותם עקרונות ממש! חוץ מזה שכדור הסופטבול הוא לא כזה סופט, you know what i´m saying? ברוך הבא לפורום!!! דינו וחבריי הפורום שיתחילו להגיע ...

niminet

New member
טוב....

יש שלושה מרכזים בארץ לסופטבול: בגזר באילת וברחובות לכל עיר/יישוב יש קבוצה מייצגת, ובגזר וברחובות (אני לא יודע מה עם אילת) יש גם ליגה פנימית. אני עדיין נחשב ניובי ברחובות, אז אני רק בליגה הפנימית. נ.ב יש גם נבחרת ישראל בסופטבול. וכן, כדור הסופטבול הוא לא כזה רך. אפשר לראות את זה על הסנטר שלי....

niminet

New member
ובקשר לגזר....

השמועות אומרות שיש להם מגרש טוב (עם כל הדשא והשבילים והכל, וגם מקום טוב לקהל), אבל אף פעם לא הייתי שם. מישהו היה שם?

SlamminDino

New member
Still Sacrafising in Gezer

קרוב מאור לקיבוץ גזר קיים מקום בו הקריבו העמים שיישבו את הארץ את בניהם למולך!! גם היום מקריבים שמה אבל דרך באנטים ו SAC FLIES. בשניי המקרים זה מקריבים בני אדם והם נשרפים... אנחנו לא כל כך שונים מהאנשים של פעם אם נחשוב על זה.

necrobutcher

New member
אני הייתי

אני אלון מהליגה ברחובות... עזבתי השנה את הליגה ברחובות כי כבר אין שם רמה...ונמאס.. ולגבי גזר מגרש מצויין..לא אוהב את הריח של הפרות אבל אפשר להסתדר עם זה:)

necrobutcher

New member
תבוא לרחובות אני אראה לך..אישית

אבל אין מה לראות פה..ילדים בני 15 בממוצע משחקים בליגת סלופיצ´.. אין גם מגרשים..משחקים על חול.. למרות שאני התחלתי משם, לא מת על הליגה..

necrobutcher

New member
בגזר אין מרכז..לפי מה שידוע לי

בכל מקרה..אני אתחיל מרחובות כי שם אני גר.. ברחובות יש ליגה חביבה של נערים מכיתה ז´ ועד הגיוס...ליגת סלופיצ´ נחמדה ביותר...המייסד : יעקוב קורץ באילת יש שתי ליגות אחת של סלופיצ´ (כמו רחובות) ואחת modified ז"א סלופיצ´ בלי קשת..אגב המייסד גם של הליגה באילת הלא הוא יעקוב קורץ בחיפה יש גם קבוצת סלופיצ´ אני לא יודע הרבה עליה רק את העובדה שאחד מארה"ב התחיל לאמן נערים מפנימיה...משחקים לא רע בכלל יש גם קבוצה ממשגב אחד מהשחקנים שלהם שיחק איתי בנבחרת ישראל.. בכל מקרה קבוצה נחמדה.. וכמובן יש את הליגה של הבוגרים...ה ISA שהגיל המינימלי שם הוא 16 והמקסימלי הוא הגיל שאתה כבר לא יכול לשתות בירה (מפחיד נכון?). ליגה שבה מותר להגיש איך שבא לך( ז"א slopitch, modified fast pitch אוwindmill fastpitch - תנועה מלאה). אלה הם המרכזים שאני יודע עליהם (או אלה שנזכרתי בהם כרגע)...

למעלה