שלום....

לנצח1

New member
שלום....

אני חדשה פה:) מה שלומכם? וואו... איך אני שמחה להיות חלק מפורום של באפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה אני אשתלב פה, ויהיה לי מעניין.. צ´או :)

Buffy1

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo98.gif

ראית גם את העונה החמישית בסטאר וורלד? ואת אנג´ל? בכל מקרה, אל תשכחי לסמן ספויילרים על הודעות שקשורות לעונות שלא שודרו בארץ (באפי עונות 6,7 ואנג´ל עונות 3,4).

dehofrin

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo168.gif

תהני... ואל תשכחי לסמן ספוילרים...

לנצח1

New member
ברור שראיתי עונות של סטאר...

בשביל זה אני חיההה!!!! :) עכשיו אני מורידה פרקים של העונה השישית.. ואל תדאג/י אני אסמן ספויילרים.. אוף נכנסתי למלא ספויילרים בלי כוונה וזה הרס לי מלאאא אני מנסה עכשיו לשכוח אבל זה מזה קשה. את אנג´ל לא ראיתי, לא יודעת למה מצאתי את זה משעמם.... אבל באפי- סדרה גאונית אני מתה עליה..!!!! תודה על התגובה. מי לייק תגובות :)

Viva la Buffy

ברוכה הבאה , באפיסטית חדשה
גם את עושה תרגילי זיכרון לשכיחת ספויילרים? האח, Join the club. אנג´ל עונה ראשונה אומנם היה לדעתי קצת משעמם(חוץ מ´אני אזכור אותך´, ופרקי פיית´) אבל העונה שאחר כך משתפרת מאוד, וזו שאחריה מעולה. ואל.

Idomania

New member
בדיוק מה שאני חושב...

על אנג´ל....(רק שאני מעדיף את עונה 2 מ-3) אז ברוכה הבאה!!! ותתפלאו אבל לפעמים התרגילי שיכחת ספוילרים עובדים(אפילו בלי לעשות שום תרגיל מיוחד... רק חבל שבבאפי זה אף פעם לא הצליח לי!!!)

לנצח1

New member
בהחלטטטטטט

הפרק אני אזכור אותך.. וואו איך שאני בכיתי בפרק הזה!!!!! חבל על הזמן!! אני לא יכולתי.. הוא היה כל כך עצובבב :( ואחריי זה הורדתי אותו וראיתי אותו פעמיים במחשב שלי... ובכיתי בשתי הפעמיים האלה... :( אוייי.. במיוחד הסוף שלו:...(

Idomania

New member
בדר"כ...

אני לא אוהב פרקים שמתחילים ואז בסוף מחזירים את כל הפרק להתחלה(למשל מכושפות 3x22) אבל בפרק הזה עשו את זה כל כך מרגש...(ובכלל אם כל ההיסטוריה של באפי ואנג´ל) ובסוף שהוא עוד סיפר לה שהיא עומדת לשכוח הכל.. למה הוא היה צריך להתעלל בה ככה...(למרות שהיא לא זוכרת כלום..) לדעתי צריך לפתוח עולם מקביל שבעצם מה היה קורה אם אנג´ל לא היה מחזיר את היום אחורה(בסגנון של "מה היה קורה אם באפי לא הייתה מגיעה לסאנידייל)!! רק חבל שהשד(יותר נכון שדה) היחידה שראינו שעושה את זה די איבדה את הכוחות שלו כבר בעונה השלישית.. טוב נו מותר לדמיין לא??

ANGEL N

New member
אל תלכלכו על "אנג´ל"!!

הסדרה "אנג´ל" היא פשוט מצויינת ואחד הטובות ביותר, ואני לא יודע אם היא אפילו עולה על באפי. היו מס´ פרקים בעונה הראשונה שלו שהיו חלשים אבל רוב הפרקים היו פרקים מצויינים במיוחד פרקי הקרוסאובר והפרקים האחרונים של הסידרה. לדעתי חלק מההנאה לש העונה הרביעית של באפי היה העונה הראשונה שח אנג´ל (אני יודע שמה שכתבתי לא ממש ברורו לכולם אבל זו ההרגשה שלי). לגבי העונה השניה של אנג´ל זה כבר משהוא אחר, עונה פשוט מעולה מותחת ביותר, ועל הרבה מהפרקים יצא לי לחשוב הרבה אחרי שראיתי את הפרק. היו גם פרקים מצחיקים ביותר, אני חייב להודות שארבעת הפרקים האחרונים היו הגדר ירידה ברמה אבל הם היו נחמדים (אל תשכחו שגו´ס לא רצה להעמיס על הצופים עם פרקים עמוקים ורציניים גם של באפי וגם של אנג´ל באותו הערב). העונה השלישית לפי מה ששמעתי הולכת להיות הרבה יותר מותחת .... אני מת כבר לראות אותה!

למה.

למה אתם מתעקשים לקחת את זה אישי?. אנג´ל עולה על באפי? אני מאוד בספק, בשבילי באפי תמיד תהיה יותר טובה מאנג´ל, כן, גם תחילת הרביעית של באפי היתה יותר טובה מאנג´ל ראשונה. ומה לעשות, שבשבילי אנג´ל ראשונה זכורה לטוב רק ע"י פרקי הקרוסאובר, ובמילים אחרות-תמיכת באפי. וכמה שהשניה של אנג´ל היתה טובה, החמישית של באפי היתה הרבה יותר טובה. בבאפי רואים יותר את ידו של ג´וס.. ואל.

לנצח1

New member
נכון!! יו גו גירל!

אני גםלא מבינה למה עושים מאנג´ל כל כך ביג דיל.. זאת אומרת גם אני, הפרק הבנתיים יחדי שאהבתי היה הקרוסאובר.. שגרם לי לבכות (וכיסינו את הנושא הזה כבר) והוא היה הכי יפה.. אחריי זה הפרקים היו מאוסים וממש לא אהבתי.. אבל אולי יש משהו שנסתר מעיני או משהו כזה. אולי, אולי. אבל על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח. ד.א. נכנסתי לאתר הזה עם כל הציטוטים של באפי זה היה בשבילי ממש כמו גן עדן
.

ANGEL N

New member
כל אחד ודעתו...

אני רק רוצה לציין ש"אנג´ל" מיועד לאוכלוסיה גדולה יותר, אולי בגלל זה כמה ממאוהבי באפי לא אוהבים את "אנג´ל"!! אני כבר הבהרתי את עמדתי בנושא...

למעלה