אשקיע בנכס, מה דעתך?
P puma141 New member 26/3/16 #82 לא. סיבה לא מספיק טובה שתקבל מיליון, סורי...... יש לך עוד שני נסיונות לשכנע אותי.
P puma141 New member 26/3/16 #84 למה ביטוח......? לא עשיתי שום הגדלת ציצים או כאלה..... לא צריך לבטח כלום, הכל זה מלמעלה.....לא שמעת? דבר איתי כבר! *יש לך עוד נסיון אחד אחרון*
למה ביטוח......? לא עשיתי שום הגדלת ציצים או כאלה..... לא צריך לבטח כלום, הכל זה מלמעלה.....לא שמעת? דבר איתי כבר! *יש לך עוד נסיון אחד אחרון*
F Feanor75 New member 25/3/16 #77 כן אבל אל תדאג, זה יתפרק להם בסוף, הדברים ישתנו והשקר הזה יעלם כמו כל שקר.
P puma141 New member 19/3/16 #19 רוצה להגיד מי זה-או להמשיך לשקר או לחשוב שיש פה איזה בדיחה מאוד מצחיקה...... בכל זאת מי זה גדעון?
ז זיקן New member מנהל 19/3/16 #20 אין פה בדיחה מצחיקה למעט את. לא יודע מי זה אבל הוא מזכיר את Deep Throat עלוב הנפש
P puma141 New member 19/3/16 #21 לא ידעתי שקוראים לו ככה...... אל תשגע אותי, זיקן! מאיפה אני צריכה לדעת? אתה מתגעגע אליו, לגדעון? לא מתאים לו "גדעון"...
לא ידעתי שקוראים לו ככה...... אל תשגע אותי, זיקן! מאיפה אני צריכה לדעת? אתה מתגעגע אליו, לגדעון? לא מתאים לו "גדעון"...
P puma141 New member 19/3/16 #23 יואו......עד שנדמה לי שאני מבינה משהו ממך-נדמה לי שאני לא כפרוש, לארוס שלי לא קוראים גדעון..........
P puma141 New member 20/3/16 #33 חדש, עזור לי איתו...הוא קורא לי טיפשה-ואני לא יודעת מה לענות לטיפש מטופש הנעל הזה.... זה ממש מעליב אותי! בא לי לעזוב את הפורום בגללו.
חדש, עזור לי איתו...הוא קורא לי טיפשה-ואני לא יודעת מה לענות לטיפש מטופש הנעל הזה.... זה ממש מעליב אותי! בא לי לעזוב את הפורום בגללו.
F Feanor75 New member 20/3/16 #38 זה לא נורא פשוט תנסי להוכיח לו שהוא טועה. אם הוא טועה. ובמקרה כזה זה גם לא יטריד אותך