שלום.

שלום.

שלום לכולכם/ן.אני חבלן משרת במשטרת חולון,באמת רציתי להודות למתנדבים שלנו,הם באמת עוזרים לנו ולצערי אני מכיר הרבה שוטרים שאינם מעריכים זאת,אצלי במשרד באים לשבת המון,פעם אחת בא והתיישב שוטר וזה והתחיל לדבר באויר ואז הוא זרק משהו כלפי מתנדב הוא אומר לי לי "תומר ראית את המתנדב הזו ראית איזה שישיה?,ועניתי לו וממש התעצבנתי "אתה לא מתבייש? זה שיש לך מדים נותן לך זכות לדבר ככה?",הוא התייבש אמרתי לו "תדע שהם עוזרים המון,ואם הוא מתנדב לא צריך להוריד מכבודו",אז יש לי רק לומר למתנדבים משהו אל תתיחסו למי שמדבר ככה,תעלו לכל מי שצריך אם זה הרמ"ס,או מפקח המשא"ז שלכם אני בתור שוטר ממש מתבייש בסוג של שוטרים כאלה.אבל מהצד אנשי יש את סוג השוטרים כמוני אני תמיד מעריך תמנדב ויש הרבה חברים מתנדבים,ונחזור רגע למה שהזכרתי אתם יודעים מה מצחיק?,אני בחור בן-26,ויודע להעריך אותם,לעומת זו היותר בוגרים ממני (ויש קומץ בכל מקום),שמשחקים אותה אלוהים,אבל בגדול תודה לכם "שועלים".

מתנדב

New member
ביטון היחיד, ברוך הבא לפורום.......

ובהחלט כולנו חושבים כך, שיש הרבה צורך להעריך אותנו כמתנדבים, כמובן שגם השוטרים עצמם עושים מלאכתם נאמנה, ואל לנו לשכוח זאת, ולהודות גם לשוטרים עצמם. וכפי שאמרת יש קומץ קטן מאוד, ובכל מקום יש כאלו. שאלתי אליך, למה אצלכם בחבלה, לא מקבלים מתנדבים?, האם יש הוראה כזאת?, או שמא הסיכון הוא סיכון גבוהה מאוד, ולכן אתם לא מעסיקים מתנדבים?.

תודה,ולשאלתך

טוב כפי שאתה יודע,עניין החבלה הוא רגיש מאוד,אין קורס מזורז שאפשר להעביר למתנדבים,ענין החבלה זה עניין של המשכיות זה לא מתחיל מהיום,זה מתחיל מהצבא כמו שאתה יודע,אני יוצא הנדסה קרבית שירתתי ביחס"פ,זה נושא מאוד רגיש מכל התחומים מה שתנדבים עוזרים לנו זה קשור לסיירים,בכל הקשור לח"ח רק לפנות סקרנים ודברים כאלה,מקווה שעניתי לשאלתך.

מתנדב

New member
הבנתי, זאת אומרת כל החבלנים.....

הרקע שלהם זה מהצבא?, ואח"כ המשיכו את עבודתם במשטרה?. ובאמת חבל שלא עושים קורסים גם למתנדבים, ולא קורס מזורז, אלא קורס מלא, גם אם יערך כמה חודשים, אבל זה שווה.

חבלן = עובד בתשלום.

זה כל התורה על רגל אחת. ולמערך החבלה לא מקבלים מתנדבים, הזמן הכשרה גדול, ההשקעה בהם גבוהה. ולא נותנים למתנדב לסכן את נפשו.

מתנדב

New member
זה ברור שחבלן = בתשלום........

ויכול להיות באמת שזו הסיבה, שלא מוכנים לסכן את המתנדבים, שיתעסקו בחבלה.

זה עובד כך.

במשטרה: חבלן = רק עובד ולא מתנדב במד"א: פרמדיק = רק עובד ולא מתנדב. בכיבוי: בחילוץ = רק עובדים ולא מתנדבים. קפיש?

כן.

כל החבלנים זה המשכיות מהצבא,ובקשר לקורס למתנדבים אני אף פעם לא נכנסתי לנושא,אבל אתה יכול לקבל תשובה מקצין החבלה הקשורה לנקודת התחנה שלך.

ישראל26

New member
לפי מה שכתבת ובהכירי "קצת " את ה

המשטרה ..אני חושב שאתה מתחזה ... אתה כנראה לא כל כך מכיר את מערכת החבלה וכתבת פרטים כלל לא נכונים ... תהיה בריא ...

ישראל26

New member
ידידי - אינני מכיר אותך (אולי

בפנים ) אבל פרט מסוים שרשמת - ומי שמבין במערכת - יודע שהוא פשוט לא קיים !!!! אז אולי לא הצגת את עצמך נכון -ואולי היית חבלן בעבר ... בכל מקרה כל מערך החבלה עבר שינוי גדול אם אתה מבין למה אני מתכוון ואם לא ...אז משהו לא מסתדר ...

אחי,

אין לי שום אינטרס לשקר,אבל אם אתה לא מאמין אחלה,פשוט אני לא נוהג כ"כ לדבר על העבודה שלי,ואתה יכול לחשוב מה שבא לך אחי.

י צ ח ק י

New member
למה אתה חושב שהוא שקרן ../images/Emo35.gif

מה הוא כתב שנראה לך שהוא משקר
דוקה הוא נראה אמיתי מאוד

למעלה