שלום!

יאקומו

New member
שלום!

היי, אני חדשה בפורום! אני אוהבת הרבה אנימות (אפשר לראות בכרטיס שלי...) ודרגון בול זי היא ביניהם... אמממ, הדמות האהובה עלי היא סאן גוקו, ואני מאוד אוהבת גם את פיקורו! אין לי יותר מה להגיד, ואני מקווה שתקבלו אותי לחבורה שלכם!

king kazabubu

New member
היי יאקומו!!!

ברוכה הבאה לפורום המקסים שלנו... את מוזמנת אליו בכל עת. אז הרשי לי להיות הראשון שמברך אותך!

שלוווום שינזו!!!!!!!

ברוכה הבאה... או הו הו או הו הו או הו הו הולכים לשינזווווווווווו

אלעד ר

New member
היי! ברוכה הבאה!

אני הצטרפתי רק אתמול וכבר אני יכול לברך מצטרפים חדשים! אז תהני כאן וקבלי
!

Gohan

New member
שלום יאקומו!!

אני גם מאוד אוהב את פיקולו *.*. וגוקו! וגוהאן, אל תראי אותו כזה נמושה, הוא משתנה! ברוך הבא לפורום :)!

haunter

New member
שלום רב

ברוכה הבאה! אני כבר ותיק כאן, יום-יומיים בערך... תסבירו לי משהו, אומרים "פיקורו" ו"קרירין" או "פיקולו" ו"קרילין"? זו עוד טעות נוראה בדיבוב?

אלעד ר

New member
הסבר

היפנים כידוע לא יודעים לבטא את האות L. במנגה שיש לי, שמרו על השמות המקוריים של הדמויות (טנשינהאן, קמה-סנין, קאיו-סאמה, קאמי-סאמה, גם בעברית שמרו על רוב השמות), לגבי קרילין - שמו היפני הוא קורירין (Kuririn), באנגלית קראו לו קרילין, ובעברית כנראה עשו Fusion בינהם וקראו לו קרירין. לגבי פיקולו אני לא ממש בטוח כיוון שבמנגה כתוב גם פיקולו, אבל יש לי ציור בו קרילין חובש כובע וכתוב עליו Kulilin, אז אולי אומרים פיקורו עם קצת L בר´.

Gohan

New member
אז ככה...

ליפנים אין ממש הבדל בין הר´ לל´, ככה שאפשר לפרש את השם קורירין במס´ דרכים... כנ"ל לגבי פיקולו, וגם שנלונג..יש כאלה שקוראים לו שנרון.

יאקומו

New member
וואו!

לא ציפיתי לכזאת קבלת פנים!
!!! ובטח שאני זוכרת אותך גוגל גירל! אה! ונזכרתי: גם אני יודעת שקוראים לפיקורו פיקולו, ואם אני לא טועה גם ל"בורמה" שינו את השם, לא? בכל אופן: תודה על קבלת הפנים!

Gohan

New member
צודקת

זה buluma, ככה שקשה להגדיר..אני, ועוד הרבה שאני מכיר, קוראים לה בלומה.

Snake Bandage

New member
כן, כן, גם אני פה...

תשמעי, אני חובבת דרגון בול מאז כיתה ה´, אז הגיע הזמן ממש להתמכר, לא? ^^ בינתיים המשימה הולכת מצוין. הנה, כל החדר שלי כבר מלא בציורים של פיקולו ווג´יטה. אם זו לא התמכרות, אז אני חצי נאמקסיי-ג´ין (מה שבלתי אפשרי, כי נאמקסיי-ג´ין מתרבים א-סקסואלית). ^^

gogumagog

New member
אולם זה באיחור... אבל משעמם לי אז..

ברוכה הבאה יאקומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה