שלום

sparx

New member
שלום

אני חדשה פה ^^ האמת אני לא מתה עליהם כלומר לא מעריצה שרופה אבל אני אוהבת את השירים יש להם שירים יפים במיוחד אני אוהבת את how did i fall in love with you איזה שיר אתם הכי אוהבים?

tchch

New member
ברוכה הבאה!!

אני הכי אוהבת את Show Me The Meaning Of Being Lonly זה השיר הכיייייי יפה!!! ואני הכי אוהבת את איי ג´יי!!! חולה עליו!!!!

mandy

New member
היי ברוכה הבאה!!../images/Emo9.gif

אני כרגע שומעת את הדיסק החדש המדהים של ניק וכרגע השיר האהוב עלי הוא I STAND FOR YOU אבל כל השירים כל כך יפים!
מהדיסקים של בקסטריט אני אוהבת את השירים- spenish eyes shining star

mandy

New member
ודרך אגב...מישהי יודעת איפה

אני יכולה לראות את המילים של כל השירים מהדיסק החדש של ניק?

craving brian

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo6.gif

אני שני, ואני הכי אוהבת את בריאן!
השיר שאני הכי אוהבת זה וואט מייקס יו דיפרנט!

LiOr CaRtEr

New member
welcome mate!

מה המצב? יש לנו הרבה אנשים חדשים בזמן האחרון!! כל אחד ברוך הבא!! אני ליאור, ואני מאוהבת קשות בניק... איך אפשר שלא?! ובגלל שעכשיו אני באטרף על הדיסק המ-א-מ-ם שלו, השיר האהוב עליי הוא מתוכו: blow ur mind שיר ע-נ-ק-!-!-!

הלפ מי!!!

ראיתי שמישהי פה אמרה שיש בדי וי די מיקינג ד וידאו וגם הקליפ של הלפ מי אתמול שקניתי קודם כל זה עלה לי 80 ולא 90 וגם היה רק ראין בחוף הים ראיון במכונית מדהימה ועל ניק בסטודיו וקטע של השיר אייב גוט יו... זאת אומרת מראית את ניקוש ויש את השיר לא קליפ... אז מה, יש כמה די וי די? עזרו לי פליז....

shiran™

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני אוהבת את כל השירים שלהם! אבל במיוחד את: The Way Back to Your Heart No One Else Come Close To U ואני חולה על איי ג´יי

the bra1n

New member
גורו גורו

שלום שלום, אני יעל, אני משוגעת ואני בכלל לא מעריצה

למעלה