שלום

d u c k y

New member
שלום

רציתי דעת אם יש אנשים בני עשרים פלוס בטנפליי ,ניו ג´רסי, או בסביבה הקרובה? הם ייתכן שאני גלמודה? כשאני אומרת אנשים, אני כמובן מתכוונת לישראלים...
דקי

d u c k y

New member
אז זהו ש...

זה קצת יותר מדיי... למה אנרכיה? למה לא עכשיו ומיד? הבדידות יכולה להעביר אנשים על דעתם.

d u c k y

New member
טנפליי

זהו חור בניו ג´רסי - עיירה קטנה ונחמדה, ובקיצור משעממת. אין לי קווי ארך ורוחב מדוייקים

תני כיוון...

דרום,צפון,מזרח,מערב... קרוב לאיזו עיר גדולה? Cherry hill מכירה? הממממ... תכנסי לאתר מפות באינטרנט,ותעשי חיפוש שם ע"פ זיפ קוד,ותעלי ת´תמונה.

d u c k y

New member
sorry

אני לא טובה בעניין החיפושים... עיר גדולה לידנו היא אנגלווד.

הממממממ...

זה סתם לבדוק איפה את נמצאת,מתוך סקרנות...(כי את בקושי יודעת איפה) וזה ממש לא ייתכן שבסביבה אין איזה ישראלי!!!

d u c k y

New member
אני יודעת

שיש כאן ישראלים אבל אני מחפשת ישראלים בגילי´ בלי להעליב. חוצמזה איפה תה נמצא?

d u c k y

New member
אין לי שמץ

צריכה לשאול את בעלי הבית... שלא בבית... ראשון מקום טוב

יוו

את באזור המזרחי של אר"הב,מלא בישראלים,(גם במערב לא חסר)... ישנם ישראלים באירופה במדינות שונות שיש להם בעיה למצוא ח´ברה ישראלים... ...אם בעיירה הקטנה אצלכם אין,ויש לך רכב,תסעי ל JCC הקרוב,ותוכלי להכיר מלא אנשים,או שתסעי לבית הכנסת בשבתות בבוקר... חוץ מזה...תמיד אפשר להכיר ח´ברה אמרקאים,אני הייתי מסתובב עם השכן,וזה עזר לי מאוד ללמוד עליהם,והכרתי חברים שלו,ובכלל שיפרתי את האנגלית. הגייטא נאכט אנרכיה.

ממש לא באיזור אבל

מכיר את התחושה מלפני כמה שנים. בכל אופן - אנחנו פה וגם את אז... זה לא ממש אותו הדבר ובכל זאת - לפעמים אפילו יותר

למעלה