שלום

nb320458409

New member
שלום

שלום אני. פעם ראשונה כותבת פה. אני כיום נימצאת בטיפול פסיכולוגי ואני נילחמת כדי לקבל אותו ויוד מעט יפסיקו לי אותו אני נורא מפחדת מזה מה יקרה לי כשאפסיק מפחדת שאחזור דוב למקום של ניסיונות התאבדות שוב לא היה חזקה מספיק מול מי שהטריד אותי מינית אני. לא יודעת מה לעשות והטיפול הזה נורא עזר לי

הפסקת טיפול עקב הרפורמה?

שלום לך
הפסקת טיפול טוב, שמרגשים שהוא נחוץ ועוזר, בטרם עת ועקב נסיבות חיצוניות, עלולה לעורר חששות מוצדקים.
האם ההפסקה היא עקב הרפורמה? למיטב הבנתי אדם הנמצא באמצע טיפול, עם מטפל שאיננו שאיננו בהסדר עם הקופה שלו, ואיננו רוצה להחליף מטפל, רשאי להמשיך בטיפול עג סוף 2015.
בכל בעיה בענין - ניתן לפנות לנציבת קבילות הציבור לחוק ביטוח בריאות ממלכתי 5400*.

avishaypsy

New member
רצף טיפולי והרפורמה

למיטב הבנתי, על מנת להמשיך ברצף הטיפולי עלייך לקבל טופס 17. כלומר: תצטרכי לקבל אבחנה פסיכיאטרית שמתאימה למצבך ולאחר מכן תיבדק זכאותך (כן, זכאות. זה חלק מעולם המושגים של הרפורמה) לטיפול פסיכולוגי. במידה ותאושר זכאותך, יהיה צורך לאשר אותה מחדש מידי כמה פגישות ולקבל "מינוי" לתקופה נוספת. הנהלים הללו הם בני קצת יותר מחודש ולכן, מאוד יכול להיות שהם לא מוכרים בצורה טובה או מיושמים בצורה מליאה כרגע. אבל זהו הכיוון הכללי. אם את מטופלת במסגרת ציבורית, אז הגורמים המטפלים במקום יוכלו לסייע לך יותר לגבי האפשרויות העומדות בפניך.
בהצלחה!

למעלה