שלום

niro92

New member
שלום

היי אני חדש כאן בפורום אבל מדי פעם אוהב לקרוא את מה שכתוב..
בכל אופן אני בן 22 ואני לא ממש נוחל הצלחה עם בנות בחיי, מעולם לא הייתה לי מישהי בקשר רציני,
ומה שרציתי לספר שלאחרונה הכרתי מישהי ממש חמודה והתחלנו להסתמס בווטסאפ ומשם לטלפון ומשם כבר נפגשנו.
במפגש הראשון היה מאוד כיף, זורם, בלי רגעים מביכים. ישבנו לאכול והיה ממש נחמד. יומיים אחרי זה כבר היינו בהופעה וממש כבר נשבר הקרח אבל עדיין אני מרגיש לא בנוח לחבק או ללטף אותה ובכלל לנשק אותה!
בדייט השלישי הלכנו לסרט והיה נחמד אבל שוב, לא ביצעתי יותר מדי מהלכים מחשש מסוים וגם מפחד של מה היא חושבת? אם היא נהנת איתי? או שמא שהיא חוזרת הביתה היא חושב לעצמה "אוף למה הוא לא נישק אותי היום?" מה אתם ממליצים לי לעשות במפגש הבא? ולאן כדי ללכת הפעם?
תודה

sharpantie

New member
תתחיל בנשיקה על הלחי

לפני שאתם נפרדים בפגישה הבאה ותראה את התגובה.
אם היא מושיטה לך את הלחי בתגובה להתקרבות שלך אליה - הצלחת.
בפעם הבאה לך שלב נוסף קדימה..... תן לדמיון שלך לעבוד.

niro92

New member
כבר קרה

מהרגע הראשון שנפגשתי איתה נישקתי אותה בלחי והיא גם. לא הייתה בעיה

sharpantie

New member
נו אז ?

אחרי השלב הזה נראה לי שאין בעיה להתקדם קצת לאיזה חיבוק וליטוף...
ככה לאט לאט יהיה לך ביטחון להמשיך לכל כיוון אפשרי....

שלום

אפשר להתחיל אפילו ממגע פשוט מאד כמו טפיחה על השכם, חיבוק, ליטוף קל או לחיצת יד. ככל שתתקרבו נפשית במשך הקשר, המגע יתקרב, פעם מצדך ופעם מצדה לסירוגין. השקע בעיקר בדיבור ובנתינת אהבה ודאגה. אם כבר נתת לה נשיקה על הלחי, נחמד מאד ויפה וכשתרגיש שמתאים מבחינתה ושזורמים תוכל לנסות לתת לה עוד נשיקה או מגע דומה כמו חיבוק עד שגם היא תתקרב אליך.
&nbsp

ערב טוב ברוך הבא

מדברייך אני מבינה שטוב לכם יחד ולולא זה לא היה כך היא לא היתה נפגשת איתך שוב אני מקווה שכך. עצתי לך בפעם הבאה בסיטואציה אינטימית יחד פשוט לחבק אותה או להחזיק לה את היד.אל תחשוש מה שבטוח שאתה תרגיש אם היא מעוניינת או שלא ומי שלא מעיז-לא יודע.

בהצלחה וליל מנוחה.

שרון 4950

New member
לא תמיד חייבים למהר, ולהיות כמו האחרים,,

תהיה כמו שאתה,
ותגיב כמו שהלב שלך מרגיש כלפיה,לא צריך למהר לשום מקום,
עדיף להיות אמיתי ולא לשאוף להתנהגות פזיזה כמו האחרים.
תדע לך שגם ליטוף בלחי ,בעת הפרידה,יכול להביע המון חיבה.
אגב ,
הגברים לא יודעים ,שיש בחורות שלא מעוניינות בנשיקות פזיזות,
ומעדיפות חיבוק וליטוף- בתחילת הקשר,עד שיחושו ברגש אמיתי,כלפי בן הזוג.
בכול מקרה,
בעוד כמה פגישות ,כשהקשר יותר יתהדק, אתה כבר תדע ממנה ,
בדיוק מה היא מעדיפה,ותיפתח לשוחח איתה על כך.
ואז כשבאמת יבוא לך לנשק אותה ,זה ירגיש לכם הרבה יותר קל ,
ברגע שיתפתח הרגש האמיתי בלב.

niro92

New member
היי

איזה תגובוץ תודה רבה ריגשתם אותי...
האמת שאתן צודקות, זה נראה לי מה שאעשה...

אם נשבר הקרח היית מרגיש בנוח

נשבר הקרח זה השלב שמורידים דיסטנס קצת. שבירת קרח זה לא אומר שהתנשקתם או שכבתם כבר, אבל זה אומר שלפחות
קרה משהו שאיחד והכרתם ברמה של הרגשת נוחות אחד ליד השניה. אז מה קרה אצלכם בדייט השני שממש כבר נשבר הקרח?

למעלה