שלום

מיכל ט

New member
שלום

טוב, עברו שבועיים מאז שהתחלתי ללמוד. הצלחתי קצת להתאפס. אפילו צילמתי מאמרים שאני צריכה בשביל שבוע הבא. נפגשתי עם אסתי מהמרכז לקידום סטודנטים לקויי למידה- היה נחמד. בפגישה הראשונה דברנו קצת על האבחון שלי ומה קורה בלימודים. לפגישה השניה הגעתי בזמן אבל לא ביום הנכון (נורא מביך כשזה קורה נכון?) אסתי דוקא לא התרגשה היא כנראה רגילה לזה. בקיצור, עבדנו על תרגיל בכתיבה אקדמית וגם קבלתי טיפ מעולה. יש לי יכולת טובה להתבטא בעל פה וכשזה מגיע לכתיבה זה נתקע. אז אני יכולה לדבר לטייפ מנהלים ואז לכתוב את מה שאמרתי. אני אנסה את זה בשבוע הבא ונראה אםזה עובד (עכשיו רק צריך למצוא את הטייפ). בסטטיסטיקה נראה לי שזה הולך להיות מאוד בעיתי - פשוט לא מצליחה להבין שום דבר כשזה כתוב בנוסחאות או מספרים. אני חייבת לספר לכם אייך אני בסדר בלימודים. אני יושבת שם בשקט (מאורע נדיר אני בדרך כלל לא נמצאת הרבה זמן במקום אחד ובטח שלא בשקט), אני רצינית (עוד תופעה יחסית נדירה). יש לי קלסר עם חוצצים ואני מתייקת חומר ( כשהצוות שלי בעבודה שמע את זה הם התחילו לדאוג). בקיצור.. אני משקיעה. נכון שאני בסדר (זה הזמן לתת לי פידבקים חיוביים) שבת שלום מיכל

קחי טייפ מרן בר טוב. תפקידו הוא

להשאיל לך טייפ כזה. השארתי לו יופי של מלאי לפני שעזבתי.

קחי טייפ מרן בר טוב. תפקידו הוא

להשאיל לך טייפ כזה. השארתי לו יופי של מלאי לפני שעזבתי.

מיכל ט

New member
היי עידו

יש לי טייפ בבית אני רק צריכה למצוא אותו. אני זוכרת שאתה המלצת לי לפנות למרכז לפני שהתחלתי ללמוד. מתי סיימת את העבודה שם? חשבתי שהמרכז קיים רק מינואר האחרון. איזה דברים עשית שם? לגביי תוכנות מחשב הבנתי שהן מתאימות יותר לאנשים עם דיסלקציה ולא להפרעות קשב.

אסתי קיימת מינואר האחרון.

רן יותר ותיק. הוא מאייש את הז´וב שאני יסדתי: אחראי טכנולוגיה מסייעת. חלק גדול ממה שהוא משאיל אני קניתי. למעשה, הקשר ביני לבינו התחיל כשהשאלתי לו ציוד. חוץ מהציוד, דאגתי לפרסום. בדיוק כמוהו. רק שבהתחלה היה קשה מאוד לשכנע תלמידים לבוא בכלל לפגישה. לקח לא מעט זמן עד שהצלחתי לשווק את הרעיון של סיוע טכנולוגי. לפני שהציוד נקנה עסקתי רק ביעוץ, הדגמה ופרסום. תלמידים ששיכנעתי, היו קונים בעצמם חלק מהציוד.

zivadina

New member
בודאי שאת בסדר.

כל יום את משתפרת ומוצאת אופנים חדשים לעקוף את הליקוי ולהשיג את מה שחשוב לך, וזה העיקר. לדעתי, להשתפר כל יום, זה מה שהכי חשוב, אפילו יותר מן ההישג עצמו. הרי אפשר להשיג כמו ארנבת ואפשר כמו צב, ואת תשיגי בכל מקרה. אתך לאורך כל הדרך זיוה

למעלה