שלום.

creth11

New member
הרמאים ונושכי הנשך רק מיתרבים וחגים סביב ה"דם" נפל להם קורבן

אידיאלי ובתירוצים כאלה ואחרים מנסים להשתיק דווקא את מי שרוצה לעזור בחינם ובאמת.
מה לעשות שליפעמים צריך לעמוד ולהיסתכל לאמת בפנים גם שהיא כואבת.
אני מודע היטב למה שאני כותב ומנסה להבהיר בצורה ברורה ובהירה לבחורה שחייה בתוך עולם ההבל והרמייה של מתקשרים אבנים רוחות ועוד שרק יציאה מאותו עולם שיקרי תוך טיפול בבעיות שהפילו אותה לשם יעזור לה באמת.
העובדה העצובה שהשואלת כבולה בעולם השקרים והרמאים וממשיכה להיות קורבן נוח לכל אותם טיפוסים מפוקפקים ורק יציאה מאותו עולם יצחיל את מסלול ההחלמה שלה ויציאתה לחיים מאושרים באמת.
פעולת היציאה והשינוי תבוא רק ממנה ואם אצליח להזיז אותה מילימטר אחד לכיוון טפול פסיכולוגי הרי היצלתי נפש אחת בישראל.
ואת השואלת הישקעת עשרות אלפי שקלים בקמיעות רוחות מתקשרים אבנים וכ"ו ונישארת באותו בוץ רק ענייה יותר. תשקיעי קצת בטיפול פסיכולוגי אפילו לניסיון, נסי כיוון חדש שלא ניסית עד היום לכי לטיפול.

rikola2

New member
לדעתי, היא רוצה את הכסף חזרה,

מה יעזור לה טיפול פסיכולוגי?
&nbsp
אולי היה לה נסיון רע בטיפול שכזה?
&nbsp
זו לא מילת קסם, בשביל טיפול טוב ומקצועי, היא צריכה הרבה
&nbsp
כסף שאין לה.
&nbsp

creth11

New member
כסף בחזרה ? היצחקת את הרמאי, אין סיכוי קלוש שהיא תיראה כסף

בחזרה. היא לפי תיאורה בחרה להיתעסק עם רמאים מומחים היא לא הראשונה ולא האחרונה אצלם, אם היא תיעזר בעו"ד זה רק יעלה לה עוד כסף שבמיקרה האידיאלי היא תצליח בבית המישפט לקבל החזר על הוצאות המישפט וגם זה בסיכוי עלוב לגבות מהחייב את הכסף הזה.
הדבר הטוב ביותר שיצא לה זה נקמה (זה לפעמים מתוק ונעים) ומניעת נפילת תמימים אחרים ברשת אותו רמאי שזה גם חשוב. כסף היא תיראה רק בחלום מאותו רמאי.
לצערי כפי שהיא מיתנהלת כאן אז גם העו"ד ירוויח אצלה בגדול ועל חשבונה. והחור בחשבון רק יגדל.

rikola2

New member
אתה לא יכול לשלול דבר שאנך מבין בו

כמו מתקשרים וכוח ריפוי של אבנים, כי זה קיים.!
כמו כן, אתה לא יכול להכנס לפורום חוק ומשפט, מקום בו עו"ד משקיעים מזמנם
היקר ונותנים ייעוץ חינם, ולדבר נגדם.
&nbsp
מה שכן, אם אתה רוצה להזהיר את הקרבן מעו"ד רמאים אפשר לעשות זאת
במסרים אישיים...
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Spring27

New member
תודה לכולם.

לאחר קריאה חוזרת של כל השרשור הזה, הבנתי שאין לי מקום להתלונן. אני לא אקבל שום דבר בחזרה, ואולי אפילו אפול לבור עמוק יותר. תודה רבה לכולכם, בכל זאת, על הייעוץ והניסיון לעזור. ושבכלל הקשבתם :) ותודה גם על האזהרות, כמובן. ולאותו אחד שקצת פגע בי, אני סולחת. זה בסדר. לא מאחלת לך להיות בנעליים שלי. אתה יכול לקרוא לי טיפשה או פסיכית, אבל כנראה שלעולם לא תדע כיצד היית נוהג במקומי. מעולם לא היית שם.

למעלה