שלום :)

שלום :)

יש לי אייפד בן שנתיים והכל היה אצלו טוב ויפה עד היום בערב שראיתי שמופיע אייקון של מנעול למעלה, בפס השחור, באותו פס שחור שמופיעים גם האייקונים של הסוללה והלוגו. ומאז האייקון הארור אני לא יכולה לעשות איתו כלום.. אף אפליקציה לא נפתחת כמו שצריך והוא לא מתחבר לוויי פיי.. לא עידכנתי לו גרסה מהיום שקניתי אותו, בכוונה.. אבל הוא בחיים לא ננעל לי.

se7en77

New member
האייקון של המנעול אמור להיות נעילת סיבוב , תנסה לעשות RESET

ולראות מה קורה.

זה לא נעילת הסיבוב של המסך

אם זו הייתה הבעיה אז פשוט הייתי מבטלת, לא צריך לכבות בשביל זה את האייפד.
יש מנעול, באמצע הקו השחור למעלה, בלי החץ, פשוט מנעול. האייפד גם לא מאפשר לכבות אותו..ניסיתי לראות מה קורה כשמכבים.. הוא פשוט נשאר דלוק כל הזמן עד שאני עוזבת את הכפתור. לא מופיע החץ האדום לכיבוי.

noa_f

New member
האייקון הזה בסה״כ אומר שהוא נעול, כלומר שצריך להחליק כדי

לפתוח אותו (או להקיש סיסמה אם קבעת סיסמת נעילה).
הוא לא ״נעול״ להפעלה במובן מפחיד של נעילה...
&nbsp
הסיבה שרוב העונים לך חשבו שמדובר באייקון השני, זה עם חץ סביב למנעול, שמציג את ״נעילת הסיבוב״, היא שהאייקון הזה כבר לא קיים יותר החל מ-ios7. וזו כנראה הסיבה שאת לא מצליחה לעשות כלום עם המכשיר.
את נשארת מאחור, במערכת ישנה, בעוד האפליקציות התקדמו הלאה למערכת החדשה ולא תומכות יותר במערכת הישנה (כי סטטיסטית מדובר באחוזים בודדים של משתמשים).
&nbsp

ממ לא הבנתי

אני לוחצת על כפתור הבית (עדיין למעלה יש מנעול קטן) מחליקה ימינה, האייפד נפתח (עדיין יש מנעול למעלה) אני לוחצת על האפליקציה של ההגדרות, זה עושה לי מסך לבן וזורק אותי החוצה. כל שאר האפליקציות עובדות על אינטרנט ככה שאין לי מה להיכנס אליהן כשאייפד הפסיק להיות מחובר לwi fi.. אני לוחצת על כפתור הכיבוי, כמה שניות... לא מופיע חץ כיבוי.. אני עוזבת את כפתור הכיבוי והמסך פשוט נכבה(לא האייפד).. וזהו הכל מחדש..
מה עושים כדי שהוא יתחיל לעבוד? (אני לא אוהבת את כל הios החדשים לכן אני לא רוצה להוריד גירסא חדשה)

noa_f

New member
בואי תנסי לאתחל אותו

לחיצה בו זמנית על הכפתור למעלה ועל כפתור הבית (העגול), עד שהוא כבה, להמשיך ללחוץ עד שעולה התפוח ואז לעזוב.
(לא ימחק כלום, זה פשוט כיבוי והדלקה מלאים)

נגמרה לו הסוללה לבד...

אז הוא נכבה..ואחרי כמה שעות שמתי אותו בטעינה ואז פתחתי אותו כדי לגלות ששום דבר לא השתנה... ואני מכירה את הרעיון של ללחוץ גם וגם, מלחיץ אותי לאבד את כל מה שיש בו, גם אם אומרים לי ששום דבר לא ימחק.

למעלה