שלום

שלום

מעוניינת להתנדב בחוות סוסים באזור המרכז ,תמורת שיעורי רכיבה .
אשמח לקבל פרטים ,באם מישהו מכיר /יודע על חוות המעוניינות בכך .
תודה .

אין לי נסיון ,אבל ידוע לי שישנן חוות שמוכנות לקבל גם מתנדבים

חסרי נסיון , אזור המרכז רצוי מבחינתי תל אביב והסביבה ,באם אין אז הרצליה או אזור השרון ,ומלבד זאת אני בת :) בת 27 .

תודה על התגובה

אבל פניתי אליהם עוד לפני שפניתי לפורום ,כיוון שזו החווה היחידה שאני מכירה באזור המרכז ,והם אמרו לי שכרגע אין להם צורך במתנדבים חדשים .

jgut

New member
לא ידוע לי על חוות שמחפשות סידור כזה

לדעתי כדאי לך לגשת לחוות שנמצאות במרחק סביר עבורך ותציגי את עצמך. כך יש יותר סיכוי שיתרשמו ממך וישקלו הסדר כזה.
החווה היחידה שעולה בדעתי שיכול להיות שתסכים להסדר כזה, זו החווה של רותי בכפר סירקין. נידמה לי שקוראים לה סוסים בכפר.

השנקל שלי בנושא,

גם אני לא מכירה חוות שיתנו שיעורים בתמורה להתנדבות לאדם זר, בטח ללא נסיון מוקדם.

מה שאני הייתי עושה במקומך, 'קובעת עובדה בשטח'.
מוצאת חווה שמתאימה לי מבחינת סיגנון, רמה ונגישות ומתחילה לקחת שיעורים בתשלום. מקפידה להגיע שעה/שעתיים לפני השיעור ולהשאר הרבה אחריו. נצמדת למדריך שמכין/מפרק לך את הסוס ומתחילה ללמוד איך ומה וכמובן דואגת להתידד עם הצוות והלקוחות.
העובד מטאטא את המזדרון? תופסים מטאטא ועוזרים. ילדים קטנים צריכים עזרה? ניגשים לעזור (במידת האפשר והזהירות). העובד מאכיל? דוחפים לו את ההעגלה. צריך לאכף סוס לשיעור, ניגשים להביא את הציוד.
אם הזמן וההכרות יראו שאת רצינית ויתחילו לבקש עזרה ואז ניתן להציע שוב את הסידור הרצוי לך.
אם הרבה השקעה וסבלנות זה יבוא.

בהצלחה

לגמרי

למעלה