שלום

וונקי

New member
שלום

אני חדשה ואני חולה על סידרה הזאות ולכן החלטתי לנסות להצרף לפורום אני מקווה להשתלב יפה ואני בכלל אוהבת לראות אנימה

Great Vegeta

New member
האמת...

שאני סתם צוחק, אני דיי ציני בקטע הזה של האנשים החדשים. ואנשים שסתם באים ואומרים שהם חדשים והצטרפו מפני שרק גילו את הפורום עכשיו אני מקבל בסבבה. אך אנשים שבאים, אומרים שהם חדשים ואומרים משהו כמו: "שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני חדששששששששששש ואני מת על פיקרו ועל קוגו !!!!!!!! הם כאלה מגניבים, וגם על גואן צ´אן !" זה כבר משהו אחר...ותאמין לי שהיו כמה כאלה :)

king kazabubu

New member
ברוכה הבאה לפורום וונקי...

אני מקווה שתהני משהותך פה. אם יש לך הצעות לשיפור הפורום את מוזמנת לכתוב אליי. האיי סי קיו שלי מפורסם ואת מוזמנת להכניס אותי לרשימה.

Yurismaster

New member
למישהו יש בעיה עם נובים?

אם יש לו אומץ שיכתוב מילה אחת ואני@#$%@#^

Great Vegeta

New member
האמת שכן, יש לי בעיה איתך...

אתה מציף את הפורום בהודעות שלך, הודעות אוויליות. זה לא צ´אט, זה פורום.

Yurismaster

New member
אתה יודע שבפורום צריכים לרשום

הודעות, והצאט ריק ומי אתה שתבע שההודעות שלי אוויליות? חוץ מזה לא שאלתי לגביך...

king kazabubu

New member
עדיף ששניכם תרגעו...

נובים או לא נובים לכל אחד יש זכות בפורום הזה. מותר לו לכתוב אלף הודעות גם אם הן שואלות שאלות שלדעתך מטומטמות או לא יודע מה. כל עוד הוא לא פוגע באף אחד הוא מתנהג בסדר גמור. ובינתיים זה אתה שפוגע. אז אני מציע להפסיק עם הערות עוקצניות כי זה יוצר אווירה לא נעימה בפורום. זה יוצר כאילו שתי שכבות של נובים ולא נובים ואני אומר לך שזה לא מוצא חן בעיני. אז עדיף שכולם יראו עכשיו את זה ויבינו שבפורום הזה אין מקום להתלונן על נובים. אם אני אראה הצפות אני אמחק אותן ואין פה הצפות. אז זהו. מספיק. נסגר העניין.

למעלה