שלום:) מסתובבת באזור מזה זמן, השמועה אומרת שמעניין כאן. נשארה עוגת גבינה משבועות, להביא?
א אליסה40 New member 6/6/14 #1 שלום מסתובבת באזור מזה זמן, השמועה אומרת שמעניין כאן. נשארה עוגת גבינה משבועות, להביא?
A A לוןA New member 6/6/14 #2 היי אליסה דייייי עם כל הגבינות. אפשר משהו עם קצת יותר בשר? וברוכה הבאה- גם אני שמעתי את השמועות האלו.
היי אליסה דייייי עם כל הגבינות. אפשר משהו עם קצת יותר בשר? וברוכה הבאה- גם אני שמעתי את השמועות האלו.
U UltraL New member 7/6/14 #19 asado בשלושת הרגלים היה מקובל העלאת קורבן. כל מיני חיות. אנחנו שומרים על המסורת.
M Michael1991 New member 6/6/14 #5 הלאן ברוכים הבאים. גם אני חדש כאן... תספרי לנו קצת על עצמך, מאיכן הגעת? איך הכנת את העוגה? כמה אצבעות יש לך ביד שמאל? את יודעת, כל הרקע הסטנדרטי
הלאן ברוכים הבאים. גם אני חדש כאן... תספרי לנו קצת על עצמך, מאיכן הגעת? איך הכנת את העוגה? כמה אצבעות יש לך ביד שמאל? את יודעת, כל הרקע הסטנדרטי
ח חניתה דרלינג New member 7/6/14 #10 טוב, אז תארגני לי קערת פירות ואני באה את העוגה אני כבר אביא, אין ברירה XD
U UltraL New member 7/6/14 #15 Welcome הגעת מארץ הפלאות או את חושבת שאנחנו יושבי פורום הבדסמ נמצאים בארץ הפלאות?