שלום,

Superunknown1

New member
שלום,

אני חדש פה, קוראים לי שחר, בן 14.5, מזכרון יעקב. כתבתי פה קצת, אבל עוד לא ממש הצגתי את עצמי
אני אוהב אינדי, רוק אלטרנטיבי, אלטרנטיב מטאל [קצת], ריוט גרררל ולאחרונה גם אימו.

xero1

New member
מי?

אגב, הערה (לא קשור דווקא אליך, בכלליות אני שואל) : איך אפשר לאהוב ראריות גרררל? זה פשוט בנות ששרות פאנק רוק או פופ פאנק או הארדקור או לא יודע מה.. רק לפני יומיים שאלת מה זה ואתה כבר אוהב את זה? יותר פשוט להגיד שאתה אוהב לשמוע פאנק רוק עם קול של בנות. ראיוט גרררל זה לא רק זה... או שאתה אוהב לשמוע פשוט שירים על פמניסטיות...

Superunknown1

New member
מה הקשר?

לא איך ששמעתי את השיר הראשון קפצתחי לפורום ושאלתי.. אני שומע את זה כבר חודש בערך, אני מכיר כבר לא מעט להקות, קראתי על הסגנון בכל מני אתרים ורציתי לדעת מה שארר חברי הפורום חושבים.. ההה... מישהו חכם אמר לי פעם: תפסיק לזיין ת´שכל ולדבר על דברים שאתה לא בין בהם/לא יודע עליהם כלום"
אני לא ממש מתייחס למילים, אלא יותר ל-לחנים ולקולות של הזמרות, בגללן אני אוהב כ"כ את הסגנון.

xero1

New member
קשר הוא שראיוט גררל זה על

פמניסטיות שבנות שרות את זה, זה בעיקר מה שאמפיין את זה. אבל סבבה, אם זה מה שאתה שומע..

themisfits

New member
רן...

רן הוא ילד כלי ואתה סתום ת´פה אתה לא פאנק! אגב רן שלח לי איזה הודעה באיי סי קיו יש לי כמה דברים די חשובים לדבר איתך עליהם...

Superunknown1

New member
רן הוא כלי הכלים,

ואני באמת לא פאנק, לא אחרי קצת פחות מחודש שאני בכלל שומע את המוזיקה הזאת, זה בטוח.

Superunknown1

New member
ואת הבאר מטאל מאפיין שהם שרים

על להתאבד ולסגוד לשטן או משהו כזה, ופאנק זה מחאה וכל זה... שטחי ככל שזה יהיה- אני לא מתעשק במילים, אלא בלחנים. לטעמי, ממש קשה לי להצביע [אם בכלל] על להקה עם לחנים טובים, וליריקס טובים. [אל תיתן לי משות של להקות פאנק, כי מחאה ואנרכיה לא מעניינים אותי כ"כ בשירים..]

xero1

New member
איפה כתוב שפאנק רק על מחאה?

לא משנה. נדימו, אין לי אינטרנט :תקשר או לא יודע מה

daniela82

New member
שנייה...

bikini kill/devotchkas זה רייט גרררל? כי לפי הלירקיס הם לא ממש פמיניסטיות

OPERATi0N_iVY

New member
אבא שלי זה הרב הראשי של חיפה..

והוא אמר לי שאסור... ומי ששומע את זה שונא ישראל

פאנק זה אולי המוזיקה היחידה

שליהודים כדאי להקשיב מה לי ולהחלטות של רבנים וזקנים שעם כל הכבוד אליהם לא יודעים מה הם עושים הם בכלל לא מכירים את האלוהים

למעלה