שלום מישהו יודע באיזה אתר אני יכול לקרוא ספרים מתורגמים לעיברית בחינם ? תודה לכל מי שיעזור
L Loony K New member 7/10/02 #1 שלום מישהו יודע באיזה אתר אני יכול לקרוא ספרים מתורגמים לעיברית בחינם ? תודה לכל מי שיעזור
B Boojie New member 8/10/02 #2 סיפורי מד"ב ופנטזיה אפשר לקרוא ב"בלי פאניקה". זה חוקי, אגב - כל הסיפורים שמתפרסמים שם מתפרסמים בהרשאת הסופרים. יש שם מספר מכובד ביותר של סיפורים מהשורה הראשונה.
סיפורי מד"ב ופנטזיה אפשר לקרוא ב"בלי פאניקה". זה חוקי, אגב - כל הסיפורים שמתפרסמים שם מתפרסמים בהרשאת הסופרים. יש שם מספר מכובד ביותר של סיפורים מהשורה הראשונה.
B Boojie New member 9/10/02 #3 למי שחיפש את "לעולם לא עולם" של ניל גיימן (שאלו על הספר בפורום הזה יותר מפעם אחת): הוא סוף סוף יצא שוב!!! (אני משרשרת את ההודעה לכאן כדי לא לפתוח פתיל חדש).
למי שחיפש את "לעולם לא עולם" של ניל גיימן (שאלו על הספר בפורום הזה יותר מפעם אחת): הוא סוף סוף יצא שוב!!! (אני משרשרת את ההודעה לכאן כדי לא לפתוח פתיל חדש).
B Boojie New member 9/10/02 #6 LOL... זה מה שקורה למי שמסתובב ביותר מדי פורומים - הוא מקבל תשובות מיותר מדי אנשים שמסתובבים גם הם ביותר מדי פורומים. הכי משעשע זה להביע דעות שונות בפורומים שונים, ולבדוק אם מישהו עולה על זה.
LOL... זה מה שקורה למי שמסתובב ביותר מדי פורומים - הוא מקבל תשובות מיותר מדי אנשים שמסתובבים גם הם ביותר מדי פורומים. הכי משעשע זה להביע דעות שונות בפורומים שונים, ולבדוק אם מישהו עולה על זה.