שלום...

• פותח הנושא dgan
  • פורסם בתאריך

dgan

New member
שלום...

עברתי אבחון לפני חודש וחצי, בעקבות אלגיה שלא עוזבת אותי (נזלת כרונית.), ביחד עם עייפות... קיבלתי טיפול הומאופטי ודיקור (אותו אתחיל בעוד כשבועיים). קיבלתי 5 כדוריות בבוקר, ו- 5 אחרות בערב. בשבתות נוספות 10 כדוריות בצהריים. אני מתמידה כבר חודש וחצי... ולא מרגישה שום שינוי, ואולי רק לרעה. פשוט אין לי כוח ואין לי אנרגיות כלל. אולי זה החורף המתקרב ואולי מהחיים עצמם.. בכל מקרה, רציתי לשאול כמה זמן אני אמורה לקבל את הטיפול ולהתחיל להרגיש שינוי, אשמח לתשובתכם...

למה שלא תשאלי את המטפל שיודע

מה הוא נתן ותוך כמה זמן הוא חושב שזה ישפיע? בכללי, במיוחד בהומיאופתיה אבל גם בשיטות אחרות ברפואה המשלימה פעמים רבות זה נעשה יותר גרוע לפני שזה נעשה יותר טוב
פני להומיאופת, אולי צריך להחליף תרופה, אולי לתת את אותה תרופה בעצמה אחרת, אולי....

dgan

New member
לנאוה...

תודה על תשובתך... אחרי בערך חודש של שימוש היו לי כמה ימים "קשים", חשבתי, כפי שציינת כי הכל נעשה גרוע יותר לפני הרגשת השיפור, התקשרתי להומיאופת שטיפל בי (אגב, דרך קופ"ח) והוא אמר שאצלו אין דבר כזה החרפה בסימפטומים. נכון לרגע זה, גם אין הקלה... בינתיים אני נותנת לזמן ולטיפול לעשות את שלהם...

דיקור וגם הומיאופתיה לא

יפתרו לך את האלרגיה, הם יעזרו לך להתמודד איתה קצת טוב יותר ולא יותר מזה. ישנה שיטה הנקראת IPEC והיא מטפלת באלרגיות וברגישיות שונות מידה על IPEC תוכלי למצוא באתר של TEVALIFE רפואה שלמה

אל תהיה כזה נחרץ..../images/Emo66.gif

אינני מכירה את השיטה עליה המלצת , ואולי זוהי השיטה הטובה ביותר אבל להגיד משפט כוללני של "דיקור וגם הומאופתיה לא יפתרו לך את האלרגיה".. זה יומרני כמו להגיד שדיקור בטוח יעזור.. נקודה למחשבה.. יעל

m_katzmann

New member
../images/Emo127.gifמאוד

בהרבה שיטות אלטרנטיביות אפשר להגיע לאותן התוצאות. ipec זו שיטה שבסיסה הוא קנסיולוגיה ומתמקדת בטיפול ברגישויות ואלרגיות שונות. אבל כמובן זו איננה השיטה היחידה לטיפול באלרגייה. מאיה

טיפול הומאופתי

שלום רב, ניתן בהחלט לנסות ולעזור ע"י הומאופתיה למצב אותו את מתארת. השאלה שברצוני לשאול אותך הוא מהו הטיפול אותו את מקבלת? מהי שם התרופה / תרופות? ואשמח אם תוכלי לפרט מעט יותר בהרחבה. ממתין לתשובת שלומי - הומאופתיה קלאסית.

dgan

New member
לשלומי

תודה על תשובתך, שלחתי לך במסר את כל הפירוט...

אסתי123

New member
נזלת אלרגית

לי נראה שכבר היית אמורה להרגיש שינוי, שיפור כלשהו. באם את מעונינת באלטרנטיבה טיפולית, אני ממליצה על טיפול קינסיולוגי. יאבחן ויטפל בגורם לאלרגיה. הטיפול בגורם לאלרגיה, יעלים אותה. בקיצור תהליכים. הטיפול יעורר ויעודד את המערכת החיסונית ויעשה עוד הרבה דברים טובים מבחינת איכות החיים. כול-טוב

כמו שאמרתי

דיקור והומיאופתיה יעזרו עד שלב מסוים אך הם לא יפתרו את הבעיה מהשורש, דרך אגב שתי השיתות הנ"ל הן חלק נכבד משיטת IPEC + קינסיולוגיה מרכיבות את עיקר השיטה. בהצלחה

למעלה