שלום

myownmaster

New member
שלום

מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה.
אשמח לקבל המלצות למסעדות בתל אביב לזוג חברים שמגיעים מאנגליה וצריכים להעביר כמה שעות לפני הטיסה.
הם רוצים לצאת לפאב/בר נחמד לשעות הערב המוקדמות, ללכת לארוחה במסעדה נחמדה (לצערי זה כל המידע שסופק, אין לי מושג על העדפות אוכל ספציפיות שלהם) ולאחר מכן בר שבו יישבו עד 2-4 לפנות בוקר כדי להעביר את הזמן עד הטיסה.
אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח! אם אתם מכירים מסעדה נחמדה עם אווירה חד פעמית שתיירים ייהנו לאכול בה ולא סתם מסעדה רגילה.

תודה רבה מראש ושוב מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה.

salo22

New member
איזור רחוב הארבעה נשמע תפור למשימה

השאלה היא רק לגבי פאב שפתוח עד 4 לפנות בוקר, אבל אני בטוח שיש טובים כאלו בסביבה. לגי מסעדות זה בעייתי - צריך לדעת מה הכיוון כי יש מגוון מסעדות ברחוב זה. אבל אם הכיוון הבירה עם אוכל רלוונטי - פורטר אנד סאנס שם, מגוון בירות גדול מאוד באוירת פאב מסעדה ואוכל בהחלט די ראוי. אם תקציב אינו בעייה גדולה - הייתי עובר אחרי זה למסה, יש שם גם בר מאוד "מסוגנן" אם אני זוכר נכון, אולי אפילו עדיין איזור העישון בערב, אפשר לדעתי להזמין מנות וכמובן לשתות דברים טובים, אממה יקר בערב במונחים ישראליים וכנראה גם בריטיים. יש את טפאו שאפשר להרכיב ארוחה חביבה ולשתות, יש בר, כנ"ל אונמי ועוד כמה מקומות שאפשר יהיה לעלות עליהם באיזור הקרוב. מרחק הליכה קטנטן משם על אבן גבירול - יש עוד מסעדות "מתיימרות" הרבה פחות ואולי אפילו ביקור במיזנון של שני יהיה עבורם חוויה מיוחדת.. בצמוד לשם במרחק הקצר על הרחוב בין המיזנון לאיזור הארבעה, יש "פאבי רחוב" טרנדיים כאלו למיטב ידיעתי וזיכרוני שבהחלט יכולים להיות פתוחים עד שעות מאוחרות אלא אם יש משהו עם השכנים שם..
ואם לא אז כמו שציינתי, לבדוק עם ברי בילוי באיזור רחוב הארבעה והחשמונאים.

pix37

New member
אני הייתי חושב על אזור הדרום (לילנבלום)

לרכז את הערב סביב הארוחה בצפון אברקסס ואח"כ אפשר למרוח את הזמן באברקסס עצמו או לטייל שם בכל האזור ולמצוא מקום נחמד אחר.

Gargeran

New member
אווירה חד פעמית זה "הסלון" של אייל שני

שזה מקום מאוד יקר, אבל זו חוויה הסטרית (במיוחד אם כבר באים בראש טוב של אלכוהול) עם אוכל שנותן הרבה מקום לחומרי גלם מקומיים.
כשאומרים לי חוויה חד פעמית, זה המקום הראשון שעולה לראש.
העניין הוא שהמקום פתוח רק בימי רביעי וחמישי והייתי ממליץ על הסיט המאוחר (החל מ-9 וחצי או 10 ומסתיים בסגירת המסעדה בסביבות 00:30 - 01:00. לפחות ביום חמישי).

לבר לשעות הערב המוקדמות - נגיד החל מ6 בערב. הייתי מאוד ממליץ על האימפריאל. ששם יש קוקטיילים מצויינים (למרות שכבר הייתה ביקורת פה שאולי תחלוק עלי בעניין) ובמחירי Happy Hour של 50%, מה שהופך את העסק לכדאיי במיוחד. (האוכל שם זה לא הצד החזק, למרות שחל בו שיפור, אבל אם גם ככה מתכננים ארוחה לאחר מכן, לא יורגש בחסרונו)

איפה לסיים את הערב, אין לי רעיון. נראה לי שאחרי ביקור מוקדם בקוקטייל בר ואז בסלון הייתי גמור :)

Gargeran

New member
תהייה לא קשורה בעקבות 3 התשובות הנ"ל...

מעניין למה כשנרשמה דרישה למסעדה עם אווירה, עלו 3 המקומות של אייל שני (אולי אם היינו מחכים עוד קצת היו גם רושמים את פורט סעיד?)

pix37

New member
כי כרגע זו החוויה הישראלית הכי נגישה

פאבים איריים או בריטים ומסעדות מפונפנות תמצא כיום כמעט בכל מקום ע"פ כדור הארץ.
מקומות בסגנון המזנון / צפון אברקסס קשה הרבה יותר למצוא ובטח לא במקומות שאתה יכול להסתובב בהם בלי להסתכן.
(לפני שנים היו מקומות בסגנון בשכונות המהגרים הצפון אפריקאים של פריז - אבל כיום הייתי מפחד להסתובב שם לבדי)

salo22

New member
אני הזכרתי

בעיקר כמקום לא מחייב לארוחה ואולי גם אלכוהול בשעה מאוחרת ולא רק, באיזור הכללי ש"סקרתי", אני לא ממליץ על מפעלות אייל שני כחווייה הישראלית בשום אופן
הדבר שהכי קרוב לחוויה הישראלית כמו שגם חושב בצדק הטבח המצויין עומר עילואן, היא מקומות שקשורים למטבח הערבי כמו חג' כחיל שלו
במובן זה תל אביב די מסריחה, סליחה.

גם אזור נווה צדק יכול להיות מעניין

ולשלב טיול באזור
אפשר לאכול בHS או במקום של בשר

salo22

New member
רוטשילד בואך נווה צדק, נפלא !

בהחלט חושב שזה איזור נעים ומעניין הרבה יותר של תל אביב מאשר אבן גבירול ורחוב הארבעה, משנה מייד המלצתי, מה חשבתי לעצמי
רק לא יודע לגבי האפשרות למקומות שם בשעות הבוקר המוקדמות..

Gרר

New member
מסעדות זה לא בעיה שם פאבים יותר

היחיד שעולה בדעתי זה jajo שהוא בר יין שהיינו פעם אחת והיה כל כך משמים שאפילו לא דיווחתי.

למעלה