שלום

interferon

New member
שלום

אני אמנם לא משחק משחקי תפקידים מחוץ לעולם הוירטואלי, אבל לאור זה שנשמע שלחלקכם אין זמן למשחקי תפקידים של פעם חשבתי להמליץ על משחק שאולי ימצא חן בעיני מישהו. המשחק נקרא pathfinder the adventure card game. חפשו בגוגל, יש שפע מידע, ביקורות וכו. מדובר בגרסאת סופר אולטרא לייט של משחק תפקידים (סופר לייט כן?). הי יתרון הוא ש: 1. אפשר לשחק גם לבד. 2. לוקח כשעה שעה וחצי לשחק משימה. 3. לא צריך מישהו שיהיה שליט מבוך. 4. זה יכול לדגדג טיפונת ולמלא את החלל שנוצר עקב חוסר היכולת לשחק את הדבר האמיתי. מקווה שזה לא חילול הקודש... :)

interferon

New member
שכחתי להוסיף

5. זה הרבה, הרבה יותר טוב וכיף ומהיר והכל יותר מטליסמן (שבטח רק המילה הזו מעבירה עוויתות בלתי רצוניות מכמה מהגולשים כאן). ו... זהו. סתם המלצה למקרה שמישהו לא מכיר ואולי זה יכול לעניין אותו (או אותה כמובן)

DDN

New member
תראה.. ..

אחד הדברים שאני אוהב במ"ת זה האינטרקציה האנושית.
מה שאומר, שאי אפשר לשחק במשחקי תפקידים לבד.
כל משחקי התפקידים למחשב וכו', אני מקטלג אותם כמשחקי "הרפתקאות".
לא אומר שאני לא נהנה מהם, אבל מהבחינה הזו, אני לא רואה הבדל בין GTA וSLEEPING DOGS לבין DRAGON AGE ORIGINS לדוגמא.

"משימה" - עוד משהו שלא אהבתי בקונספט הישן של משחקי התפקידים, וחזק בקטע של המחשב הוא חלוקה ל"משימות". כשאני מנחה (ומעדיף גם כשאני כשחקן) המשחק לא מחולק ל"משימות" אלא זורם ולא פרקי. יותר סימולציה של איך מתנהגים החיים האמיתיים. אם תרצה, זה ההבדל בין סדרת טלוויזיה בעלת עלילה מתמשכת, לעומת כזו שכל פרק עומד בזכות עצמו.

וכן. לצערי אני מכיר את הצורך למלא את החלל שנוצר עקב חוסר היכולת לשחק את הדבר האמיתי. . .

תודה על ההמלצה.

למעלה