שלום

leikin

New member
שלום

קשה לי לפתוח את זה ברבים גם עם אני לא מכירה אף אחד כאן.
קצת רקע.
אני בת 30, בן זוגי בן 32 ויש לנו ילד כבן שנה וחצ.
אנחנו זוג כבר 5 שנים
מההתחלה ידענו שאנחנו שונים מאוד.
משפחה לחלוטין שונה / ארצות שונות / מנטליות שונה
ובכל זאת. בכח האהבה החלטנו לנסות.

תמיד ההרגשה שאנחנו מאוד מאוד קשה עובדים שמערכת היחסים תישאר יציבה, שפויה וטובה.
היום הבנתי קצת את מהות הבעיה שלי בו.
עם אני מסתכלת בפנים בפנים עמוק בתוך ליבי אני מרגישה שיש מצב שעשיתי טעות. אולי יש מישהו שמתאים לי יותר? (ואולי לא?)

מריוס זכריה

Member
מנהל
כתבת כאן לא מזמן כמה לא טוב לך איתו

שיש לו ציפיות גבוהות ממך, ושהוא מרקע משפחתי לא "שלם ויפה" כשלך.
אני חושב שכל זוג נקלע לקשיים. חלק מתמודד עם זה יותר טוב וחלק פחות.
הרבה זוגות שמתמודדים לא מספיק טוב עם הבעיות הזוגיות הצפויות נדחפים לכיוון של גירושין, כי הם לא יודעים לפתור את זה בתוך הזוגיות.

אני חושב שאם מחר תמצאי בן זוג אחר "יותר מתאים", עדיין תהיה לך אחרי זמן מה חבילה של קשיים זוגיים לא שונה מהותית מזאת שיש לך כרגע. אולי במקום "מזרחי עצבני" (כמו שאני קורא את הודעותייך המורומזות בעבר) יהיה לך שיקנוז שמדבר יפה, אבל אז תהיה לו בעיה אחרת, אולי שהוא קשור נורא לאמא שלו (סתם)ץ

מי שלא לומד לעבוד על זוגיות ובמקום זה מסתפק בהחלפת בן זוג, לא יגיע, לעניות דעתי, רחוק.

כתבת אז שיש לך קושי כלכלי ללכת לטיפול זוגי. אני אומר בצורה הכי ברורה: אם היה מדובר במחלה חלילה של מי מיקירייך, הייתך מגייסת את הכסף, נכון? לא היית מחפשת פתרונות רפואיים חינם בפורומים, כתחליף לטיפול של ממש. אותו דבר בדיוק חל על המצב הזוגי שלך. אתם צריכים טיפול זוגי מקצועי, או שאת צריכה טיפול פרטני, או ששני הדברים יחד, וןהסדר לא קובע. אבל משהו מקצועי נחוץ.

לא מספיק חשוב בשביל להשיג את הכסף? חבל.

אייבורי

New member
הבעיה לא בו

אלא בך שלא באמת החלטת שהוא הגבר שלך עד המוות.

ולכן המערכת היחסים שלכם נועדה למות,

אולי גם הוא לא החליט שהיא "האחת"...

ואולי הם כן קיבלו החלטה שזה קשר לעולמי עולמים...

אגב, גם אלה שמחליטים משנים לעיתים את דעתם אבל אין ספק שכאשר כל הזמן מתחבטים בשאלה הזאת אז כנראה שיש פה בעיה.

היי

המכתב שלך נראה מהוסס ולא החלטי,נראה לי שאת סתם אחת שמחפשת אטרקציות בחיים,גם אני לא מלקק דבש עם אישתי אבל לומדים לחיות אחד עם החסרונות של השנייה..
לכולנו זה נראה שעשינו טעות,ועם מישהו אחר החיים שלנו היו הרבה יותר ורודים!אבל זה בןלשייט אחד גדול!הרוב המוחץ של חבר'ה שהלכו לפרק ב' בחיים ששאלתי אותם הם אמרו לי שאין כמו אישה\בעל ראשונים.

למעלה