מצמרר ?! מי שנסחפה קצת זו את...
אין לי כוח לחפש, אבל לדברי עו"ד שעוסק בדיוק בנושא הזה והיה גולש לעיתים בפורום שלנו, זו אכן גבינה ועילה לתביעה, והוא כתב את זה כאן פעמיים.
כמו כן, מדובר על הנושא של 'גניבות' של יצירות על גבי האינטרנט, לא אחת.
אבל אני כמובן לא אתחיל להביא לכאן ציטוטים.
מה שבעיני לא בסדר, ובעיניך כן בסדר- אפשר להמשיך להתווכח כנראה בלי סוף.
אני לא אמרתי לאף אחת שלא תעסוק בתחום, או שאין לה זכות לעסוק בתחום וחלב שאת מפרשת את דברי בצורה כל כך לא נכונה ובצורה כל כך בוטה. ועובדה שלא חסרות כאלו שעוסקות בתחום מכל הרמות . מה שאני אומרת שזה תמוה בעיני שמישהיא שאין לה מנוף יצרתי, עוסקת בתחום יצרתי... ורק מעתיקה עוגות. זה גם תמוה בעיני שזה קיים בתחום אחר.
ודבר אחרון, את לא מכירה אותי, ואין לך שום זכות ל'רדת' עלי על גבי דפי הפורום כפי שירדת. אם יש משהו שעשה ועושה ותורם לפורום הזו, אני אומרת בלי בושה - זו אני!!! וזו פעם ראשונה שאני מרגישה צורך להיות כזו חצופה ולהגיד את זה ( משהו שמאד מנוגד לאופי שלי ) אבל את כל כך הגזמת, וכל כך פגעת, שדי!!!
יש דרכים להגיד את מה שחושבים, גם אם לא בדיוק מתאימים למה את חושבת.
אני מניחה שזה חלק מהחוצפה הישראלית שאני כל כך לא מסתדרת ומתעבת אותה, להגיד בדיוק מה חושבים, בלי לעשות חשבון... מזכיר לי גם את אילו שמעתיקים וגונבים רעיונות ומעלים אותם כיצירה בלעדית שלהם... או אפילו מדפיסים על פלייר תמונה של משהיא אחרת ומשקווים כשלהם ( כן, קרה, גם לי ! )
ואני אגיד שוב- זה לא בסדר !!!!!!! ומי שחוב שיש בזה משהו מן הבסדר- הוא לא בסדר!