שלום

jeb

New member
הודעה יפה מאוד, אבל קצת איחרת

הוא יוצא למילואים

Dor K

New member
שלום

אני נוסע, אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה. לא שיש לי אשליות בקשר לצה"ל. גם שם אהיה לבד. בצה"ל אין בכלל סרטים בצה"ל יש מוזיקת חיילים בצה"ל, קולטים ערוץ 1 בצה"ל יש אנשים יותר אמיתיים כך שהיאוש לא שאל אותך והחליט להתיישב, אתם יודעים? יהיה מה זה נחמד לקבל מכתבים, (רק מי שרוצה). <כעת חוויתם על בשרכם את כישוריי כמשורר. אנא השתמשו בכוח שלכם כדי למנוע ממני להוציא ספר שירה. זה לא ימר, אם לא תספר!!
>

דן צ

New member
טעות בידך

תאמין או לא אבל בצה"ל אין רק ערוץ אחד אלה ........"יס" ! הטלויזיה בלויין

אבל זה רק ב-5, לא?

והאם מדובר באותו סוג מחוות מכתבים כפי שנעשתה ללילו (החצופה, אגב) לפני נסיעתה למולדת הרחת-לוקום?

Dor K

New member
חח.. יום חמישי, לא בחמישי

בעצם זה לא מצחיק...

taz512

New member
יום חמישי?

יענו מחר? מתי? באיזה שעה כאילו? דבר דבר, תן תשובות כבר!!!!!! טאז, השד והשאלות

taz512

New member
דורק´ההההההההההההה

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ככה אתה עוזב אותי? ליבי שבור, אני פה בוכה. המדינה לוקחת אותך, אוי אוי למה זה תמיד את הטובים ביותר? ולכמה זמן? ולאן? ומתי נראה אותך שוב? איך אני אמור לעמוד בגעגועים? למה השמש ממשיכה לזרוח? בקיצור, לאן אתה הולך? ומתי? אני הראה את זה רק מחר כי אני נוסע לרכב עוד מעט. אז אם אתה הולך לפני שאני חוזר,אז "תשמור על העולם ילד...." ומחכים בקוצר רוח לשובך, ותזכור לא משנה מה קורה *פזצת"ה!* בהצלחה ושובך בשלום. טאז, השד המטורף

הנה, עוד גברבר עוזב את הפורום

בדרכו לחיים בוגרים ומדכאים. אז נו, דורק´ה, מה אומר? שיעבור מהר, שיהיה מעשיר, שתגלה דברים חדשים ומרתקים על העולם ועל עצמך, ואל תשכח ברגילות לכתוב לנו מה קורה. ותעשה טובה, תביא משהו מהשק"ם לאפי, שיהיה שקט בפורום...

שק"ם?

לא יהיה לו שם אפילו ברז מים דלוח ! ודורק´ה, ככה לא עושים קמפיין למכתבי פרידה. קח דוגמה מלילו: התחננה, ביקשה, דרשה ואיימה, ואף נתנה דד ליין ל-10 בבוקר של יום הטיסה.

אושר מ

New member
דורקוש יקירי

זה יעבור מהר, אל תדאג... נתגעגע אליך...
... ומצטרפת לשאלה של איזה סוג מכתבים אתה רוצה.. למרות שלא נראה לי שיש לי זמן לכתוב כי אני לא לבד עד יום שני הבא..

Dor K

New member
שאני אתחנן??? אני???../images/Emo2.gif

מה פתאום... נוווו בבקשה בבקשה בבקשה, זה עומד להיות קשה, הם לוקחים אותי בכוח, רחמנות אנשים טובים!! בבקשה!! אני יוצא בשש בבוקר בבקשה תעשו אותי איש שמח.. <אמ.. איזה אייקון סוחט רגשות יש פה..?>

מיטללל

New member
סוחט דמעות? לא! ../images/Emo13.gif

אני אעשה הכל כדי לכתוב מכתב ראוי עד מחר.. {לא יכולת לתת לנו קצת יותר זמן?}

leeloo

New member
תמיד אמרתי שאני מאורגנת

א.א. תחכום ועוצמה! ועם הכל, לא את ולא אושר כתבתן לי מכתב, בושו והיכלמו!

אם את חושבת שכבר שכחתי את העובדה

שלא הבאת לי פאקט סיגריות, טעות גדולה בידך !!!

leeloo

New member
את לא כתבת מכתב, אני לא הבאתי

סיגריות ולי עוד היה תירוץ טוב! לך מה היה? סתם עצלנות לשמה. באמת אפי.

leeloo

New member
דוד דור דור הגיבור!

לחשוב שבעוד חודש אני אהיה אבכה גם כן.. יקירי, כמחווה על מכתבך המרגש על המרשמלו, אני אכתוב לך פואמה פיוטית על במבה, אבל זה ייקח מעט זמן, שכן אני צריכה לגבש כוחות נפשיים ופיזיים (אכילת הרבה שקיות במבה..), רק תבטיח לי שתשמור על עצמך ילד, יש דברים שאסור לראות, תשמור על עצמך ילד, אם תשתמט תפסיק להיות, גיבור של העולם ילד עם חיוך של מלאכים, תשמור על עצמך ילד, כי אנחנו כבר בורחים...

למעלה