שלום

TwelveEyes

New member
אל תתני להם!

הם סתם רוצים לארוב לך מתחת לבית.. יש להם משהו נגד אנשים שקוראים להם דנה! :) *מעיפה מבט זועף לפורום*

dannnnnna

New member
שלום

אני דנה (כמו שמובן מהניק) חדשה... בת 17 ביסקסואלית (ככה כותבים את זה נכון?) מהמרכז המשפחה לא יודעת (that just non of theyr buisness) החברים יודעים הרוב עושים פרצוף אבל what can i do... לא אומרים שום דבר רע אז זה כבר טוב:0) אז חוץ מזה אני חולה על מוזיקה שחורה בעיקר ג´אז והיפהופ, ועל אוריו´ז (נו העוגיות האלה..הן שולטות!) ושונאת בנים שמתחקרים יותר מדי על הביסקסואליות שלי. באתי בעקבות שווחים שקיבלתי על הפורום משרה באיסיקיו.. נראה מקום נחמד עם אנשים נחמדים .. אז החלטתי לנסות להצטרף... אז זהו אני ישתוק עכשיו much love דנה

p o l i

New member
ברוכה הבאה

TwelveEyes

New member
וויזמיר!

מי זה היה שאמר שכל הפורום הזה מלא בדנות... :) אהה, היי דנה. גם אני דנה, גם אני בת 17, גם אני בי, גם אצלי ההורים לא יודעים כי זה נאן אוף דר פאקינג ביזנס :) אבל אני מאיזור חיפה והחברים שלי שיודעים דווקא ממש לא עושים פרצוף. ואני גם שונאת אוריוז (עוגיות קוקוס יותר טוף!) ומוסיקה שחורה... רק כל מה שעד האייטיז, כולל :) אבל אהה.. ויי, הביוגרפיה הקצרה שלך הפחידה אותי. אולי הופרדנו בלידה? XD -דנה™ D:

sarah

New member
ניסיתי לשתוק אבל...

מה זה לעזזל וויזמיר?!
באעבה, שרה

TwelveEyes

New member
וויזמיר =

זעקת קרב אשכנזייה עתיקה :) אהה... זו מין מילה רב-תכליתית כזו אצלי :) היא יכולה לסמל כל דבר, ונזרקת הרבה לחלל האוויר בלי שום אזהרה וללא סיבה הנראית בעין :) -דנה (שנורא חולה היום, אז תסלחו לה על חוש ההומור הרעוע, אה? :))

sarah

New member
כן!!! האאא!! ../images/Emo34.gif גאה בעצמי

ברוכה הבאה דנה!!!
)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif וולקום!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

הממ.. דנה&דנה.. אחיות שהופרדו בלידתן, האומנם? מחר בקונספירציות הלא קיימות של הפורום...( סיגל?)

שאלה מציקה קצת, אבל מהותית...

(בעיניי לפחות) מה היחס שלך לבנות הטרוסקסואליות שמתחקרות יותר מדי את הביסקסואליות שלך? או לגברים הומוסקסואלים שמתחקרים יותר מדי את הביסקסואליות שלך?

dannnnnna

New member
גם את זה אני לא אוהבת... אבל זה הרב

הרבה פחות מפריע לי... כי מסיבה שמאד לא מובנת בעיני.. בנים מתחרמנים מהרעיון.. ובנות מן הסתם, לא... דנה

בהההה.....

לא חשבת פעם שיש אנשים שפשוט מנסים לפתח שיחה? שפשוט שואלים שאלות מתוך עניין טהור? אני יכול להבין את החשש שלך מחלאות מעצבנות שישר שתאמרי להם שאת בי יחשבו "הוממ... אני יכול לשכב גם איתה וגם עם חברה שלה - ביחד!", אבל להכליל שכל הבנים כאלו זה די מסוכן. רוב הידידות שלי בי/לס, ובין הקרובות - כולן. וכשאני מכיר מישהי חדשה שהיא בי\לס, הרבה פעמים יש שאלות בנושא (באותה מידה כשאני מכיר מישהו שהוא הומו), כי מעניין אותי לשמוע מתי האנשים יצאו מהארון, איך הסביבה הגיבה, האם הם נמשכים לשני המינים בצורה שווה, האם הם יכולים לקיים קשר עם שני המינים בצורה שווה ועוד...

למעלה