שלום

dopey_wizard

New member
מה הקשר

של המשפטים שלך? מה אתה מאיים עלי---> אתה לא מכיר אותי---> אני לא מציע לך להגיע לרמה כזאת----> בוא נישאר ידידים ????? זה 4 דברים בדבר 1 אני מאיים עליך בהודעות פרטיות כי ככה בא לי, מותר לי ואני חושב שאנשים כמוך הם בושה לעוסקים במיסטיקה אני מכיר מספיק ממך כדי להסיק את המסקנות שכתבתי עליך, בכתיבה בפורום ובאתרך אתה מייצג את עצמך, לפי מה שייצגת אני מכיר אותך... להגיע לאיזה רמה? לרמה שלך, באמת אני מפחד להגיע, אבל לא נראה לי שזה אפשרי בכלל ידידים, מתי הכרזתי על זה שאנחנו ידידים?, עזוב, מתי בכלל ראיתה משהו ידידותי שכתבתי לך?

elior11

New member
אני רואה שאתה מחפש לריב

תשמע אני לא מבין מה הבעיה שלך מה הקטע אתה ממש מגזים ומתחיל ללכלך אני לא קיללתי אותך ולא פגעתי בך אז תעשה טובה עזוב אותי

אהם!

טוב בוא נרגיע קצת את הרוחות בפורום... אז דוד - אני מבינה שאינך מחבב את אליאור במיוחד אבל אני חושבת שאין צורך להגיע לרמה של קללות כל פעם שתרצה להתפרץ עוד קצת על אליאור תחשוב "וודקה לימון" ותקווה שזה ירגיע אותך קצת... אני לא רוצה לקחת אף אחד מהצדדים אבל אני יודעת כמה הדיון הזה יכול לעלות לכל אחד את הפיוזים שלו ובעיקר לך... פשוט תעשה לטל טובה ותחסוך ממנו את מחיקת ההודעות ופשוט תתעלם מדבריו המעצבנים של אליאור בעיקר כשכמעט הכל בול
. הרי ברור שהוא יישאר בדעתו ופשוט תעזוב את זה.. ולך אליאור באמת שאין לי מה להגיד ניראה לי שהוצאתי את דעתי עלייך בכל מקום אפשרי..אתה ודוד לא מסתדרים אבל אין צורך להגיע לכזו רמה, אף פעם לא הייתם ידידים ולפי המצב העכשוי גם כנראה שלא תהיו אתה רואה שהרבה אנשים בפורום הזה "קצת" מתעצבנים מכל מילה היוצאת לך מפה אז החלטת לפתוח דף חדש אז מעתה ואילך או שתתייחס ברצינות להערות שנותנים לך תילמד קצת תרבות דיון או שפשוט תתעלם.. למה לגרור את זה למקומות יותר ירודים ממה שזה עכשיו... שלכם ניל.

elior11

New member
אני מסכים איתך כמעט

אני לא רציתי לגרור את זה לקללות טוב בכול מקרה אני אמרתי שאני רוצה לפתוח דף חדש אבל דוד לא מוכן לזה אמרתי לו אני מקבל את הדעה שלו וזכותו לחשוב מה שהוא רוצה אבל לא לקלל טוב בכול מקרה אני לא רוצה לריב עם אף אחד טוב אני רואה שזה ממש לא עובד אז אני מעדיף לא לכתוב פה יותר ניקח חופש מהפורום אז יאללה ביי

dopey_wizard

New member
טוב, אני מסכים אם זה

גם לי די נמאס כול השיט הזה.... אז מרגע זה אני מפסיק לתקוף אותו.... אבל בכול זאת, אני עדיין שומר על זכותי להגיב על ההודעות שלו..(בלי פגיעה בו ובלי קללות..אם צריך אני יחלוק עליו או יתקן או יוסיף או משהו..)

למעלה