שלום

אל על2

New member
שלום

היי אני חדש פה ורציתי לדעת למה בדיקות המציאות שאני עושה לא עובדות לי? אני מנסה לעשות אותם הרבה אבל זה לא מצליח

שמעתי שהמוח יכול לדמות דברים בחלום אפילו שהוא לא חווה אותם בעצמו איך זה קורה?

כשאני הייתי קטן בן 5-7 משהו כזה אני הייתי הרבה פעמים בחלומות צלולים ואפילו בw.i.l.d רק הקטע שעכשיו אני לא יכול...באסה חחח

חג שמח וחתימה טובה
אל על2

הלו :)

ברוך הבא.
תוכל לתאר איך אתה מבצע בדיקת מציאות? יש הרבה דרכים לעשות אותה לא נכון, כך שקשה לי לענות לך על זה.

המוח אכן יכול לדמות דברים שהוא לא חווה, גם בעירות. אף פעם לא עפת (נכון?), אבל אתה עדיין מסוגל לדמיין את זה. בחלום זה עובד דומה, אבל הדמיון חזק הרבה יותר.

להרבה ילדים יש כישרון לחלומות צלולים (יותר ממבוגרים בדרך כלל), אבל הוא אובד עם לא מתאמנים עליו. אל תדאג, אפשר להחזיר אותו.

חג שמח והרבה בהצלחה

אל על2

New member
בדיקות מציאות

היי אני בדרך כלל לא עושה הרבה בדיקות מציאות 4-6 ביום ובדרך כלל כשאני מתעורר בבוקר

אני סופר אצבעות מסתכל במראה קורא טקסט

אני לא מצליח להבין מה אני עושה לא בסדר

אני הצלחתי עד עכשיו רק wild אחד אני ראיתי את היד שלי במעורפל במשך 2 שניות

ואז החלום נעלם והתעוררתי

פעם עפתי בחלום אבל זה לא היה חלום צלול אז לא יכולתי לשלוט בזה

אני יודע שאתה לא יכול להגיד לי כמה זמן יהיה לי חלום צלול אבל אם אני יתמיד בבדיקות מציאות זה יהיה קצר?

יש מה לעשות

בדיקות מציאות הן לא רק הרגל של בדיקה. זה הבסיס אמנם, אבל כדי שהן יהיו אפקטיביות יותר צריך לבצע אותן קצת שונה.

הרעיון של בדיקת מציאות הוא העלאת המודעות. בגלל שהבדיקות הן הרגל, כל מה שאתה עושה בבדיקה אתה הולך לעשות בחלום.

בכל פעם שאתה בודק- קח כמה שניות. נסה לדמיין שאולי זה חלום, וכל מה שסביבך לא אמיתי. אחרי זה תחשוב על מה היית עושה אם זה היה חלום (כנראה מחדד את החלום עם

פקודות קוליות ואז עושה מה שתכננת. חשוב לחזור על זה בראש). רק אחרי שלקחת איזה 10-15 שניות לריכוז אמיתי בנושא אתה מבצע את הבדיקה עצמה.

סך הכל, בדיקת מציאות אמורה לקחת משהו בין חמש עשרה לעשרים שניות. רצוי גם לעשות יותר מארבע חמש ביום. נסה עשר לפחות, גם ככה זה מסתכם בפחות מחמש דקות יחד.

אני באמת לא יכול לומר לך מתי יהיה לך חלום צלול, אבל אם תעשה בדיקות כמו שצריך ותקפיד על יומן זה כנראה לא יקח המון זמן. כבר היה לך אחד (גם אם קצר), אז את הצעד
הראשון כבר עברת. שיהיה בהצלחה :)

אל על2

New member
תודה

אז לפי מה שאמרת אני צריך לחשוב על זה שאולי הכל מסביבי לא קיים וזה

חלום ואז לחשוב מה היה קורה ומה אני יעשה אם הייתי בחלום צלול

ואז לעשות את הבדיקה עצמה

וממחר אני ינסה לעשות לפחות 8 בדיקות מציאות

למעלה