שלום

• פותח הנושא Ziga
  • פורסם בתאריך

Ziga

New member
שלום

אני בן 14 ואני מצייר ציורים מוזרים..... (ראו דוגמה
) תמיד צוחקים על הציורים שלי אז רציתי לדעת מה אתם , מומחי אומנות, חושבים על סגנון הציור המוזר הזה (אני יודע שזה לא באיכות מי-יודע-מה אבל זה מה שיכולתי לשים) שלכם בזיג זג ziga

BlueCat

New member
"מומחי אומנות"?

טוב, אני בהחלט לא רואה את עצמי ככזה. מצאתי משהו מאוד מעניין בסגנון שלך. הצורות שחוזרות ומכפילות את עצמן מושכות את העין במין מעגליות... אתה עדיין צעיר, יש לך עוד את כל הזמן שבעולם להתפתח מבחינת טכניקה ונושאים. אז קח את הזמן שלך ותלמד. בלי לחצים מיותרים מהסביבה, כי הם לא תורמים בכלום, בלי לקחת קשה מדיי ביקורות אלא ללמוד מהן ולנסות להשתכלל.

shlomit feehily

New member
ברוכה הבאה לפורום,

ציור נחמד עשית,
והוא לא כזה מוזר, הוא מזכיר סגנון סוריאליסטי שכזה, תתאמן על הצללה, ותצא לך תוצאה משגעת.
ברוכה הבאה לפורום,

Ziga

New member
תודה

אבל אני לא מנסה להישתפר, אני מצייר בשיעורים, אם אני אשקיע בכל ציור אני אף פעם לא אסיים מחברת... אבל אולי מישהו יכול לעזור לי איך להצליל??? אף פעם לא הולך לי, ועכשיו אני לא מנסה כי אני לא רוצה להרוס ציורים.. שלכם בזיג זג ziga

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך בואך אל הפורום

אל תתיחס לאף אחד, הסגנון שלך הוא מיוחד, העבודה שעשית נחמדה מאוד, אתה יכול כמובן להתאמן ולפתח את יכולת הציור אצלך ותמיד תמיד יהיה מי שיעריך את העבודה. ברוך בואך אל הפורום

רציתי לומר לך..

שהציור שלך לא כל כך מוזר כמו שאתה חושב....(סגנון סוריליסטי) וכמו שנהוג לומר... באומנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה

למעלה