שלום איפה יש אתר היכריות א-מיני?
B Brombit New member 29/8/13 #2 זה http://www.tapuz.co.il/forums2008/board/Default.aspx?ForumId=1493&cId=3822&pageNumber=1
ח חמודה האחת 111 New member 29/8/13 #4 לילה תודה !!!!! למה האתר בהקפאה? יישלו לי מיייל עם אני יקבל הודעה בפורום שרשמת לי? את א-מינית?
B Brombit New member 29/8/13 #5 ~~~~~~~ האתר בהקפאה כי מי שלקח על עצמו לבנות אותו, עסוק מדי כרגע. ועדיין אין מישהו אחר שמסכים לבנות. אולי יש אופציה לקבל מייל כשיש תגובה, לא בדקתי. בינתיים אמורה להיות לך התראה למעלה מימין באדום. אני א-מינית (א-פורה מה שקוראים) עד שיוכח אחרת
~~~~~~~ האתר בהקפאה כי מי שלקח על עצמו לבנות אותו, עסוק מדי כרגע. ועדיין אין מישהו אחר שמסכים לבנות. אולי יש אופציה לקבל מייל כשיש תגובה, לא בדקתי. בינתיים אמורה להיות לך התראה למעלה מימין באדום. אני א-מינית (א-פורה מה שקוראים) עד שיוכח אחרת
ו ורוד עם נצנצים New member 29/8/13 #8 כדי לקבל התראות את צריכה להגדיר את הזה בפרופיל שלך (יש מקום שמסמנים בו V)
H hatzilonit Member מנהל 29/8/13 #10 לגבי התראות כשכותבים תגובה או פוסט חדש, למטה מתחת לקישורים יש שורה: "קבלת התראה על תגובות להודעה זו באמצעות:" ואז יש מקום לסמן V . וגם, ברוכה הבאה, כמובן
לגבי התראות כשכותבים תגובה או פוסט חדש, למטה מתחת לקישורים יש שורה: "קבלת התראה על תגובות להודעה זו באמצעות:" ואז יש מקום לסמן V . וגם, ברוכה הבאה, כמובן
Y yaron522 New member 29/8/13 #6 יש לא מעט חשיפה לתחום פתאום הרבה בוחנים את עצמם, בוחנים מה זה אומר, למה... אני לא מגדיר עצמי כא-מיני אבל עדיין מסוקרן..
יש לא מעט חשיפה לתחום פתאום הרבה בוחנים את עצמם, בוחנים מה זה אומר, למה... אני לא מגדיר עצמי כא-מיני אבל עדיין מסוקרן..
P p019 New member 29/8/13 #7 ברוכה הבאה מוזמנת להישתתף בפורום ולהגיע למפגשים - דרך מעולה להקיר עוד א-מיניים.
ו ורוד עם נצנצים New member 29/8/13 #9 ברוכה הבאה! אחת הדרכים להכיר, חוץ מהלוח שלנו, היא פשוט להיות פעילים בפורום ולהגיע למפגשים.