*****שלום****** איך מזג האויר היום ???????
S sahr12 New member 25/9/02 #4 שולי רקדה עם בטן חשופה.... התנפחו לה השקדים ומאז היא מוצצת עראק......חחחחחחחחחחחחחחחחח
S sahr12 New member 25/9/02 #7 שולי רקדה עם בטן חשופה.... התנפחו לה השקדים ומאז היא מוצצת עראק......חחחחחחחחחחחחחחחחח
ש שולינקה 27 New member 25/9/02 #11 סעררררררר,,,, אני רואה מהמחשבה,, קיבלת אורגזמה כפולה,, אממממממ,,,,
S sahr12 New member 25/9/02 #16 חחחחח...פעם סבא שלי התימני נתן לי ביום שישי בערב כוסית עראק........ושיגע אותי שאשתה...... אל תשאלי מה הלך שםםםםםםםםםם......אני לא שותה, והעראק תפס לי תראש שגם ככה הוא במצב לא מי יודע מה...חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחח...פעם סבא שלי התימני נתן לי ביום שישי בערב כוסית עראק........ושיגע אותי שאשתה...... אל תשאלי מה הלך שםםםםםםםםםם......אני לא שותה, והעראק תפס לי תראש שגם ככה הוא במצב לא מי יודע מה...חחחחחחחחחחחחחחחח
ש שולינקה 27 New member 25/9/02 #6 מיכלללללל,,,,, חם לוהט,,, הגרון כואב,,,,חחחחחחחח שיהיה לך יום טוב,,,
מ מיכל31 New member 25/9/02 #17 אני בכלל אמורה להיות בחופש אבל ביקשו מהמדענית הראשית לבוא כנראה שעלינו על פריצת דרך רפואית חחחחחחחח