שלום

plusman

New member
שלום

אני קורא את הסדרה המעולה מחזור כישור הזמן ושמעתי שיש משחק תפקידים כזה. אז השאלה שלי זה יש? מאיפה משיגים אותו? ואיך הוא? תודה מראש.

crouching tiger

New member
אני מסכים איתך ב100 אחוז...

זו הסדרה הטובה מכולם! ואם יש כזה משחק תפקידים אז פרסמו בבקשה... בקשר להודע שלך מלמעלה...יש לזה משחק מחשב...

plusman

New member
על משחק מחשב אני יודע

ולדעתי הוא לא שווה צריבה אפילו. אני קניתי אותו והוא משחק כל כך לא מעניין וכל כך לא כמו הסיפור של הספר המעולה שאפילו לא המשכתי בשלב ה-3!!!!! והספר הוא באמת ספר פצצה. לצערי בספרייה שלנו אין עדיין את ה-14 בסדרה ככה שאני מחכה.

crouching tiger

New member
אני ממש מרחם עליך...

בספריה שלנו יש כבר את האחרון(18) והבא יוצא בסביבות ה 15.11. אל תקרא את ההודעה הבאה אם אתה לא רוצה שייהרס לך הספר ה 18!!! אבל יש שם משהו שחיכינו לו כבר מההתחלה...

plusman

New member
וואי מגניב

מה שקורה אבל מה זאת אומרת ספר 19 מה לא יצאו מספיק? הרעיו שלי היה היום אמא שלי קונה את ה-14 (רק הוא חסר בספרייה) אני לוקח את הה-15 וה-17 (את ה-16 יש לי בבית מחבר) ואז את ה-18 ואז התכנון שלי הוא לעבור לקרוא את כל הספרים של טולקין חוץ מבומבדיל!!!!!!!!! איך עוד ספר כמה עוד מתוכננים?

crouching tiger

New member
אל תקרא אם אתה לא רוצה שייהרס לך...

הספר ה 18!!!!! אז ככה: בסוף הספר ה 18 של סדרת כישור הזמן רנד אלת´ור ונינאב אל´מארה משתמשים יחד בשיתוף פעולה בשני הפסלונים שמפעילים את שני הטר´אנגריל הגדולים והחזקים ביותר שנוצרו מעולם(כתוב פה ושם בסדרה על שני פסלים ענקיים של גבר ואישה שנחפרו על יד איזו עיר...) רנד משתמש בכוח האחד ומעביר אותו לנינאב - אחרי שהוא ריסן אותו כי נינאב לא יכולה לרסן את סאידין - נינאב יוצרת מעין צינור בעזרת סאידר שמנקז את הכתם מסאידין וסאידין חוזר להיות טהור. כמובן שבסוף מרוב המאמץ הטר´אנגריל נשברים...

Soul Cake Duck

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

תמיד שים כאלה בהודעות מסוג זה, לתועלת כל הגולשים בפורום.

למעלה